Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba Arkadaşlar,
Benim kızım prematüre olarak olarak doğmuştu. 4. ayını bitirdi. Anne sütü almıyor
Mama olarak da aptamil 1 yiyordu. Tabi bir kaç gün öncesine kadar. Doktor tavsiyesi ile 3,5 saatte bir mama vermeye başladım ama biberon ağzına gider gitmez kıyametler kopuyor. Eşimin tarafı arı mama diye tutturdu. Ama bildiğim kadarıyla arı mama günde en fazla 2 defa verilirmiş ve sadece kof bir şişkinlik yaparmış çocukta. Geri kalan zamanda da mama vermek gerekmiş. Ama nasıl yapacağımı şaşırdım. Benim gibi durumda olan arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Kızımı nasıl beslemeliyim. Dr. ek gıdalar için erken 5.5 ayından sonra başlarız demişti. Kızlar bana acil yardım edin ya :S
tuba&cemrenaz
Kayıtlı Üye
canım biberonla değil de kaşıkla içirmeye calışsan belki faydası olur birde kendi bildiğinden sasma derim ben
canım biberonla değil de kaşıkla içirmeye calışsan belki faydası olur birde kendi bildiğinden sasma derim ben
Kaşıkla denedim zor bela yarısı miğdesine yarısı yaka bezine gitti o ayrı :) Ama gece sorun olur kaşık meselesi
Gece ne yapabilirim peki