- Konu Sahibi shekaramel
-
benim arkadaşımında 9 ay kanaması devam etti. onda rahim ağzı açıklığı teşhisi koymuştu dr. çok şükür bebeği 1 yaşını geçti şimdi...İnş sende sorunsuz yavrunu kucağına alırsın.
İğne olarak ne yapıyorlar
Merhaba aynı şeyleri yaşamışız bende 4. Ayımın içerisindeyim sizin ne zaman durdu artık bana iğnede fayda etmiyor sadece fitil eger burdaysanız hala yazarsanız anlatırsanız sevinirimArkadaşlar merhaba
4 aylık hamileyim ve 5 kez şiddetli kanamam oldu şimdi iğnelerle devam ediyorum, hiç böyle durumla karşılaşan var mı aranızda? 9 ay süren varmış kanaması, sık sık kontrolüm var gidiyorum, yinede sizlerde böyle bir durumla karşılaşan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Allah herkese sağlıkla güzel bebekler nasip etsin inşallah,iyi bayramlar herkese..
Merhaba bende 4. Aydayım sizin kanamanız biytimi bebeginiz dogdumushekaramel geçmiş olsun, inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. sana bu konuda verebileceğim bir bilgi yok ama kulaktan dolma ben de duymuştum aylarca regl kanaması gibi gebelikte kanama yaşayanları. tabi insan kendi başına gelince yine de şaşırıp ürküyor. Ben henüz 7+5 haftalık gebeyim ve 1 aydır aralıklarla kanamam oluyor. Sürekli dr kontrolündeyim yatıyorum hergün 600 mg progestan içiyorum ve kanama artınca da iğne oluyorum. Çok şükür şu ana kadar bebeğim sağlıkla büyüdü kalp atışlarını dinledik, kesesi iyi görünüyor dedi dr. dördüncü aya kadar kanama beklememi söyledi. İnşallah sağlıkla doğurmak da kısmet olur hayırlısıyla. Bu kanamalar ve karın ağrısı ilk bebeği olacak anneler için daha da korkutucu. Allah'ım bebeklerimiz sana emanet. Arkadaşlar daha önce gebelikte kanama yaşayanlar lütfen deneyimlerinizi buradan paylaşın.
Merhaba bebeginiz sağlıkla dogdumuBende 4. Aya girdim aniden baslayan kanama oldu dr ilac yazmadı istirahat et dedicok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?