• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık olup kanaması devam edenler

shekaramel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
11
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
4 aylık hamileyim ve 5 kez şiddetli kanamam oldu şimdi iğnelerle devam ediyorum, hiç böyle durumla karşılaşan var mı aranızda? 9 ay süren varmış kanaması, sık sık kontrolüm var gidiyorum, yinede sizlerde böyle bir durumla karşılaşan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Allah herkese sağlıkla güzel bebekler nasip etsin inşallah,iyi bayramlar herkese..:49:

cnm olabiliyor böyle durumlar benim arkadaşım var kanamayla hamileliğini süren suan 29 haftalık hamile yakın doğumlarımız onunla ama bebeği gayet sağlıklı ve devam ediyor dr bazen böyle olabileceğini bebek için sorun olmayacağını söylemiş arkadaşıma bilgi vereyim dedim allah herkesin bebeğine sağlık versin hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin:nazar::nazar:

shekaramel geçmiş olsun, inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun :70:. sana bu konuda verebileceğim bir bilgi yok ama kulaktan dolma ben de duymuştum aylarca regl kanaması gibi gebelikte kanama yaşayanları. tabi insan kendi başına gelince yine de şaşırıp ürküyor. Ben henüz 7+5 haftalık gebeyim ve 1 aydır aralıklarla kanamam oluyor. Sürekli dr kontrolündeyim yatıyorum hergün 600 mg progestan içiyorum ve kanama artınca da iğne oluyorum. Çok şükür şu ana kadar bebeğim sağlıkla büyüdü kalp atışlarını dinledik, kesesi iyi görünüyor dedi dr. dördüncü aya kadar kanama beklememi söyledi. İnşallah sağlıkla doğurmak da kısmet olur hayırlısıyla. Bu kanamalar ve karın ağrısı ilk bebeği olacak anneler için daha da korkutucu. Allah'ım bebeklerimiz sana emanet. Arkadaşlar daha önce gebelikte kanama yaşayanlar lütfen deneyimlerinizi buradan paylaşın.

bekleyis4848

canım teşekkür ederim cevabın için, benimde çevremde 9 ay devam eden var hayırlısı bekliyorum işte..
sevgiler...

drusella

tatlım sağol yazın için,benimde 8 haftalıkken başladı 5 sefer çok şiddetli oldu her gün iğne oluyorum dün 3 günde bire düşürdü doktor ama ben herhalde sonuna kadar olucam bu iğneleri ve 15 günde bir kontrol var bebişim Allaha şükür normal ama dediğin gibi insan ister istemez korkuyor, Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsinler inşallah da biz dayanırız ..
sevgiler...

benim arkadaşımında 9 ay kanaması devam etti. onda rahim ağzı açıklığı teşhisi koymuştu dr. çok şükür bebeği 1 yaşını geçti şimdi...İnş sende sorunsuz yavrunu kucağına alırsın.
İğne olarak ne yapıyorlar

benim arkadaşımında 9 ay kanaması devam etti. onda rahim ağzı açıklığı teşhisi koymuştu dr. çok şükür bebeği 1 yaşını geçti şimdi...İnş sende sorunsuz yavrunu kucağına alırsın.
İğne olarak ne yapıyorlar

benimde galiba öyle olacak,,,progestron iğnesi yapılıyor tatlım

teşekkür ederim cevap verdiğin için...

kızlar öncelikle hepinize sağlıklı ve sorunsuz gebelikler diliyorum. bebişlerinizde bi sorun yoksa, problemde artık olmaz diye düşünüyorum. en riskli dönemi atlatmışsınız.
benimde lekelenmelerim oluyor, kayınvalidem ne dese beğenirsiniz: hamilelikte kanaması olanların oğlu olurmuş!:9:
halk arasındaki teselli mekanizmasıdır bu bilemiyorum. bakalım kanaması olanların bebişlerinin cinsiyeti ne olacak?

canım, korkma benimde gebelik boyunca kanamam oldu. 13 haftada başladı 18. haftaya kadar yoğun bir şekilde devam etti. sonrada aralıklarla lekelenme şeklinde kanamam oldu. bebeğin iyiyise merak etme. o zaman bana doktorum kan içerde birikirse daha tehlikeli, kanama olması çok önemli değil sadece daha çok dikkat etmen lazım deimişti. bak benim kuzum 4 yaşını bitirmek üzere. inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın yavrunu...:61:

atlantacım benim kanamam oldu ama nur topu gibi bi kızım oldu, kayınvalidene söyle tezi çürüdü:52:

Bende 4. Aya girdim aniden baslayan kanama oldu dr ilac yazmadı istirahat et dedi :( cok korkuyorum

Arkadaşlar merhaba
4 aylık hamileyim ve 5 kez şiddetli kanamam oldu şimdi iğnelerle devam ediyorum, hiç böyle durumla karşılaşan var mı aranızda? 9 ay süren varmış kanaması, sık sık kontrolüm var gidiyorum, yinede sizlerde böyle bir durumla karşılaşan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Allah herkese sağlıkla güzel bebekler nasip etsin inşallah,iyi bayramlar herkese..:KK49:
Merhaba aynı şeyleri yaşamışız bende 4. Ayımın içerisindeyim sizin ne zaman durdu artık bana iğnede fayda etmiyor sadece fitil eger burdaysanız hala yazarsanız anlatırsanız sevinirim

shekaramel geçmiş olsun, inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun :KK70:. sana bu konuda verebileceğim bir bilgi yok ama kulaktan dolma ben de duymuştum aylarca regl kanaması gibi gebelikte kanama yaşayanları. tabi insan kendi başına gelince yine de şaşırıp ürküyor. Ben henüz 7+5 haftalık gebeyim ve 1 aydır aralıklarla kanamam oluyor. Sürekli dr kontrolündeyim yatıyorum hergün 600 mg progestan içiyorum ve kanama artınca da iğne oluyorum. Çok şükür şu ana kadar bebeğim sağlıkla büyüdü kalp atışlarını dinledik, kesesi iyi görünüyor dedi dr. dördüncü aya kadar kanama beklememi söyledi. İnşallah sağlıkla doğurmak da kısmet olur hayırlısıyla. Bu kanamalar ve karın ağrısı ilk bebeği olacak anneler için daha da korkutucu. Allah'ım bebeklerimiz sana emanet. Arkadaşlar daha önce gebelikte kanama yaşayanlar lütfen deneyimlerinizi buradan paylaşın.
Merhaba bende 4. Aydayım sizin kanamanız biytimi bebeginiz dogdumu

Back