• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 4 aylık oglum var ek gıda baslasammı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bhrtsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
358
5
46
Ankara
arkadaslar 4 ayımız bıttı su mılupanın gece mamaları yada kasık mamalarına baslamalıyım sız ne yaptınız bana yardımcı olurmusunuz

canim sütün yetiyosa ek biseyler vermeye gerek yok bence en azindan bi kac ay daha bekleyip 6.aydan sonra yapmani tavsiye ederim

ilk 6 ay sonra anne sütünden başka bir şeye gerek yok deniliyor ama bi kaç yerde doğum kilosunun 2 katına ulaşınca ek gıdaya başlanılabilir yazıyordu.

canim sütün yetiyosa ek biseyler vermeye gerek yok bence en azindan bi kac ay daha bekleyip 6.aydan sonra yapmani tavsiye ederim

benım oglan 3 ay emdı ya daha emmıyor ıste o yuzden soruyorum bı doktorada sorucam ama sızden baslayan varmı dıye sordum

canim zaten doktorunda sana tavsiye edicegi büyük bi ihtimalle sütün varsa emzirebildigin kadar emzir olucaktir ama sütünde yada bebeginin emmesinde problem varsa yapicak bisey yok ama sen yinede biraz mücadele et baktin olucak gibi degil mecburen ek biseyler vericeksin.Ama sanirim kilosu falan gayet iyi tabiki dr ye danismakta fayda var

Çok erken eğer sütünüz yeterli ise bence başlamayın..Eğer süt yeterli gelmiyor ise de en azından 5. aynı bitirene kadar devam sütü ile tamamlayın..Ben 8. aydan sonra ek gıdaya geçtim milupa kaşık mamalarını da 6. ayda..

ben sormuştum doktora ilk 6 ay anne sütünden başka bişe verme dedi..suyu bile 6 ay olunca verdim..
benim bebeğimde 7 ay bitti 8 e girdik bi türlü ek gıdalara geçemedik istemio sürekli reddediyo napcam bilmiyorum kafayı yemek üzereyim.sabahları minicik yumurta sarısını yedirene kadar deyim yerindeyse kırk takla atıyorum..emmesi bile problem uyutum emziriyorum normalde emmiyoo..lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyooo :(

Back