Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizim 4. Ayini doldurmak uzere bu gune kadar emzik almadi chicco ve bebedor denedim ikiside damakliydi, aranizda emzik cesitlerini deneyip emen var mi varsa hangi emzik ... Lutfen tecrubelerinizi paylasin..
bu annelerin emzik merakını hiç anlımıyorum herhangi bir diş hekimine sorun emziği önerir mi ortodontik birçok soruna sebeb oluyor kendimden örnek vereyim bebekken uzun süre emzik kullandığım için bugün dişlerimde çarpıklık var vermeyim ne gereği var
bundan sonrada almaz heralde canım,bende kızıma çok verdim ama almadı,rahatlığı ayrı,alışıncada bıraktırmak bi mesele..
Merak degil canim cektigim sıkintiyi ben bilirim memeden ayrilmiyor bebegim meme emmeden uykuya dalamiyor dalsa bile memede uyumak istiyor cok emdigi icinde hazimsizlik Ve gaz da cabasi...
ben belki kullanmam diye bebedor un bir emziğini almıştım,öyle çok pahalı bişi de değildi bulunsun diye almıştım yani,arada veriyorum canı isterse alıyor istemezse tükürüp atıyo,pek alıştı diyemem henüz,35 günlüğüz biz gerçi daha,eğer tamamen alışırsa emzik araştırması yapıcam bakalım