• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 4 aylık kızıma bakıcı arıyorum-bursada

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

gulaybursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
139
6
68
Bursa
14 nisanda iş başı yapmam gerekiyor, şu anda yıldırımda teleferikte oturuyorum, birkaç aya kadar beşevlere taşınacağız. kızım 4 aylık daha yeni yeni ek gıdaya geçiyoruz daha önce 0 yaş grubundan bebek bakmış, sigara içmeyen,dinamik, titiz, en önemlisi onu gerçekten sevip şevkat gösterecek, güvenebileceğim bir bakıcı arıyoruz. sakin bir kızdır, neşeli, huzurlu, yormayan bir bebektir. memurluk olmasa bu kadar küçükken onu bırakmak istemezdim, bakıcımız onu çok sevsin istiyorum, kızımda onu sevsin, ona gülerek keyifle gitsin, gözüm arkada kalmasın.bir de yemek yapmasını istiyorum, hergün değil, 2 günde bir. eve geldiğimde sadece çocuklarımla olmak istiyorum ücret konusunu karşılıklı konuşacağız. ancak sabah 7.15 gibi en geç bizde olması gerekeceği için ulaşımın sorun olmaması gerekiyor. mesaim 5te bitiyor,ama ilk 1 yıl süt izninden dolayı 3.30 da çıkıcam. şartları uygun olanlar yazarsa sevinirim

14 nisanda iş başı yapmam gerekiyor, şu anda yıldırımda teleferikte oturuyorum, birkaç aya kadar beşevlere taşınacağız. kızım 4 aylık daha yeni yeni ek gıdaya geçiyoruz daha önce 0 yaş grubundan bebek bakmış, sigara içmeyen,dinamik, titiz, en önemlisi onu gerçekten sevip şevkat gösterecek, güvenebileceğim bir bakıcı arıyoruz. sakin bir kızdır, neşeli, huzurlu, yormayan bir bebektir. memurluk olmasa bu kadar küçükken onu bırakmak istemezdim, bakıcımız onu çok sevsin istiyorum, kızımda onu sevsin, ona gülerek keyifle gitsin, gözüm arkada kalmasın.bir de yemek yapmasını istiyorum, hergün değil, 2 günde bir. eve geldiğimde sadece çocuklarımla olmak istiyorum ücret konusunu karşılıklı konuşacağız. ancak sabah 7.15 gibi en geç bizde olması gerekeceği için ulaşımın sorun olmaması gerekiyor. mesaim 5te bitiyor,ama ilk 1 yıl süt izninden dolayı 3.30 da çıkıcam. şartları uygun olanlar yazarsa sevinirim
Ben eşrefiyeler cad. oturuyorum 38 yaşında 4 çocuk annesi sigara içmiyorum çocukları çok seviyoyum isterseniz özelden ararsanız görüşe biliriz

Allah şimdiden kolaylık versin sizin için yorucu bir dönem başlıyor. Ben Demirci de ikamet etmekteyim.Evimiz kombili, geniş, havadar, bebek ve çocuk bakımına uygun. Çocukları çok seviyorum onlarda beni çok seviyorlar. Bir çocuğa bakmanın sadece onu yedirip içirmek ve temizliğini yapmaktan ibaret olmadığının bilincinde bir anneyim. Dört çocuk annesiyim. Ayrıca güzel yemekte yaparım. Eğer arabanız var ise sizin içinde uygunsa görüşmek isterim. (Beşevlere işten dolayı kiracı olarakmı gideceksiniz. Demirci mahallesi beşevlere çok yakın güzel, uygun ve yeni evler mevcut.)

merhaba pek ve fmez. teşekkür ederim ilginiz için. mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden mesaj atamıyorum. siz bana telefonunuzu yazarsanız özelden sizi ararım. ben de mail adresimi yazayım, silinir mi bilmiyorm umarım silinmez. mail atarsanız da haberleşebiliriz. tekrar teşekkür ederim:)) ciftcigulay@gmail.com

merhaba eyer görüşmek isterseniz evinize çok yakın 0537 3146898 ararsanız görüşebiliriz

merhaba pek ve fmez. teşekkür ederim ilginiz için. mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden mesaj atamıyorum. siz bana telefonunuzu yazarsanız özelden sizi ararım. ben de mail adresimi yazayım, silinir mi bilmiyorm umarım silinmez. mail atarsanız da haberleşebiliriz. tekrar teşekkür ederim:)) ciftcigulay@gmail.com

Bende özelden mesaj atamıyorum. En kısa zamanda mail adresinizden size ulaşacağım.

Back