Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
17 haftalik hamileyim rahimde ara sira kasilma olup geciyor sertlik.gunde 1 progestan fitil olarak kullaniyorum.doktor efermag diye magnezyum verdi gunde 2 kere ama cok ishal ve karin agrisi yapti biraktim benim gibi durumu yasayan varmi normal mi.
17 haftalik hamileyim rahimde ara sira kasilma olup geciyor sertlik.gunde 1 progestan fitil olarak kullaniyorum.doktor efermag diye magnezyum verdi gunde 2 kere ama cok ishal ve karin agrisi yapti biraktim benim gibi durumu yasayan varmi normal mi.
21 haftayım ara sıra benimde karnıma kramp giriyor şuan bi sıkıntı yok doktor hamileliğin bu dönemlerinde olabileceğini söyledi hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inşallah
Kafanıza göre bırakmak yerine doktora durumu anlatıp başka bir magnezyum kullanmanız gerekmiyormu Doğum kasılmalarla gerçekleşiyor biliyorsunuz değil mi Progestan kullandığınıza göre risk var zaten hangi cesaretle magnezyumu bıraktınız akıl alır gibi değil