Bebek Beslenmesi 4 aylik bebek kilosu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim kızım. Aylik 500gr zor alırdı. Şimdi 5 yaşında yaşıtlarına göre minyon.ama saglikli.aklı fikri yerinde cimcimenin. Zayıf ama masallah bagisikligi da iyi. Takma kafana.

Doktorunu dinle canım başka çocuklarla kıyaslama. Bana gayet normal geldi kilosu

Birde bundan sonra az az alırlar kızım hic almadı bu ay bizimki de çok mukuslu kaka yapıyor
Bana zayıf geliyor doktorlara gore normal
Motor gelişimi iyi algılar açık :))
dönüyor eliyle bişeyleri tutup ağzına sokuyor bize kızıp homurdaniyor bunlar önemli

Ellerini tuttuğum zaman kendini kaldırıyor ve yastık da olduğu zaman yüz üstü yuvarlanıyor aciktigi zaman biberonunu biliyor gösterince daha çok ağlıyor

Ellerini tuttuğum zaman kendini kaldırıyor ve yastık da olduğu zaman yüz üstü yuvarlanıyor aciktigi zaman biberonunu biliyor gösterince daha çok ağlıyor
üzülme canım tepkileri güzel kilosuna canları acimasinda hepsi geçer
Kusma yıpratıcı olur sürekli üst değiştir yıka kurut kisin zorda kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…