- 29 Kasım 2018
- 39
- 9
- 33
- Konu Sahibi Nefesimayselim
Arkadaşlar kizm 4 aylik 6.350 grm reflüsü olduğu için fazla kilo alimi yok doktor normal diyo ama ben tedirginim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kızım 4.5 aylık 5.700 gr alerjik bir bebek sadece anne sütüyle bu zamana geldik sağlıklı olsunda kilosu az değil benim kizimada kilosu normal dediAnne sutu ve apdamilin reflu mamasını kullanıyorum
bizede alerji maması yazabilir bir dahaki kontroldeSürekli kusuyor günde belki 10 defa belki daha fazla ama reflu mamasi biraz toparladı geçen ay 200 grm almıştı sadece
mide bulantısı şurubu oMamaya 2.ayindan sonra dr onerisyle mecburen geçtim bide motilium diye bi surup kullaniyorum
Kıyaslama yapmıyorum sadece sürekli kustuğu için kilo alımı az ve çok yıpratıcı bi durumDoktorunu dinle canım başka çocuklarla kıyaslama. Bana gayet normal geldi kilosu
ilk bebegin miBizde
Kıyaslama yapmıyorum sadece sürekli kustuğu için kilo alımı az ve çok yıpratıcı bi durum
canım bebeklere verilir mi bilmiyorumBanada reflüsü olduğu için verdi aceba doktoru deyistrmelimiym
Ellerini tuttuğum zaman kendini kaldırıyor ve yastık da olduğu zaman yüz üstü yuvarlanıyor aciktigi zaman biberonunu biliyor gösterince daha çok ağlıyorBirde bundan sonra az az alırlar kızım hic almadı bu ay bizimki de çok mukuslu kaka yapıyor
Bana zayıf geliyor doktorlara gore normal
Motor gelişimi iyi algılar açık :))
dönüyor eliyle bişeyleri tutup ağzına sokuyor bize kızıp homurdaniyor bunlar önemli
üzülme canım tepkileri güzel kilosuna canları acimasinda hepsi geçerEllerini tuttuğum zaman kendini kaldırıyor ve yastık da olduğu zaman yüz üstü yuvarlanıyor aciktigi zaman biberonunu biliyor gösterince daha çok ağlıyor
2. Bebeğim bi kızım daha var 5 yaşına girecek ama onda bu tür sorunlar yaşamadım inanın çok yıpratıcı bi durum bagzen okadar zorlanıyor ki göz kapaklarına kan toplaniyorilk bebegin mi