Oğlum 5 aylık oldu anlattıklarının hepsini bende yaşıyorum mama yedirmek bir ölüm diliyle ittiriyor,kafasını çeviriyor,ellerini ağzına sokuyor çok zorlamak istemiyorum ama günlük tüketmesi gereken bir miktarda var zorlayınca da başlıyor ağlamaya sonra bitmek bilmeyen ağlamalara dönüşüyor.Ek gıdalara başladım ama daha bir düzen oturtamadık.Bugün delirdim sabah 8 de 120cc zorla içti 11 de muhallebi verdim 1de bir ağlama krizi başladı napsam susmuyor mamada yemedi bizde günlerdir iştahsız diye doktora götürdük çok şükür bir sağlık problemi yokmuş ben yiyemiyor ya ya midesinde bir problem var ya da pamukçuk var diycek sandım huysuzluğundan yapıyor dedi.Bu ay 610gr almış galiba buda az.Doktorumuzun dediğine göre günlük 1600 kalori alması gerekiyormuş.Sabah yumurta,bebe bisküvisi vs kahvaltı,öğlen meyve,yatarkende muhallebi ver dedi.180 cc içebilirmiş nerdee bizim için mümkün değil hem ben doktorun dediklerini versem zaten o kadar mamayı bir seferde hayatta içemez napıcam şaşırdım kaldım.Bebeğinizin günlük beslenmesini nasıl yapıyorsunuz.Ek gıdaları verdik mamayı günde kaç defa vermek lazım.Günlük beslenmeyi saat saat örnek olarak bir yazar mısınız?