• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık bebegin uyuma düzeni!

perihan_ozdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
1
0
86
İstanbul
bilmiyorumkismile.merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ve size bi sorum olacak.bebegim 4.ayını bitirecek uyuma düzeni yok.4 veya 5 aylık bebegi olanlar bebeginiz hangi aralıklarda uyanıyı veya ne kadar uzun süre uyanık kalıyo.cvp verirseniz sevinirim.

canım benim kızım üçbuçuk aylık oldu. akşam 10 veya 11 gibi uyur sabah beşte emmeye kalkar emzirdikten sonra tekrar uyur tabi birdaha yatağında kesinlikle uyumuyor yatağımıza geliyor. yanımda yattığı için yüzüstü yatırıyorum böyle uyumayı çok seviyor. sabah 11 kadar uyuyor. genelde beraber uyanıyoruz. gündüz hiç uyumuyor çok nadir bir saat falan uyur. akşama kadar beni hoplatın güldürün modunda.
benim bebeğim doğduğundan beri hep geceleri uyurdu. gece gündüz kavramı öğretmedim. bebişin uyumuyorsa yatırmadan önce banyo yaptırmanı tavsiye ederim. sabunlamasan bile sade suyla vücudunu yıka temiz kıyafetler giydir. emzirincede çok güzel uykuya dalar.

MERHABA benmi kızımda 4 aylık malsef tam oturmadı düzeni gece 1gibi uyuyor ertesi gün 12 gibi kalkıyor gece iki kere emziriyorum öğlen aras ise 1 satte kadar yatıyor inş düzene girer.gazıda var napcam bilmiom.sevgilerle

benim oğluşumda da bir düzen yok gündüz yatağına yatırdığımımızda yarım
saat en fazla ama kucakta 1 saat kadar uyur. Akşam 9 gibi yatar gece 2 kere emer
ve 7.30-8 gibi uyanır sonra saat 10 da arabasıyla yürüyüşe çıkarız onda da uyur
bir de akşam üzeri çıkarabilsem onda da uyuyacak ama ben de hal kalmıyor tabi
yorgunluktan. 4 aylık bir bebek 12-13.5 saat arası uyuması normal diyorlar
yani biz neredeyse 12 saati tamamlıyoruz şekerlemelerle.......

Back