Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim 4 ayını doldurmak üzere son 1 haftadır elini sol kulağına sürekli götürerek çok ağlıyor KBB ye götürdüm çok sağlıklı dedi sağ kulağında hatta pislik olmuş az dedi aldı başına gelen varmı napmam gerek kızlar
Kıyamam minnosa.Acaba dış mi dicem.Diste de eli kulağa götürme çok oluomus.Bizimkinin de o aylarda eli hep kulagindaydi dediğiniz gibi.Disten,uykudan olabilirmiş ya da bi dönem bazı hareketlere takip onu sürekli yapadabiliolarmis.Ondan da olabilir.Saglikla büyütün miniginizi
Bebeğim 4 ayını doldurmak üzere son 1 haftadır elini sol kulağına sürekli götürerek çok ağlıyor KBB ye götürdüm çok sağlıklı dedi sağ kulağında hatta pislik olmuş az dedi aldı başına gelen varmı napmam gerek kızlar
Banyo yaptırırken su kaçırmış olabilirsiniz . Veya su süt mama içerken bilemiyorum sıvı birikintisi olup orada enfeksiyona neden oluyor benimde bebeğim 4 5 aylıkken yaşadık bunu antibiyotikli bir damla ile geçiyor insaAllah o olabilir
Doktor yok diyorsa yoktur ama isterseniz başka doktora götürün. Benm kızımda elini kulağına götürür ama onunki alışkanlık oldu uykusu geldiğinde yapıyor
Banyo yaptırırken su kaçırmış olabilirsiniz . Veya su süt mama içerken bilemiyorum sıvı birikintisi olup orada enfeksiyona neden oluyor benimde bebeğim 4 5 aylıkken yaşadık bunu antibiyotikli bir damla ile geçiyor insaAllah o olabilir
İlk gittiğimde görmemiş maalesef bende anlamıyorum sonra kulak zarı enfeksiyonu olmuş dedi antibiyotik verdi 2 hafta kullandım ishal yaptı aşırı gaz yaptı ve hala kulağını tutuyor anlamadım nasıl geçecek