• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık bebeğimin kulak ağrısı var 😟

Durugul87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
2
0
36
37
Bebeğim 4 ayını doldurmak üzere son 1 haftadır elini sol kulağına sürekli götürerek çok ağlıyor KBB ye götürdüm çok sağlıklı dedi sağ kulağında hatta pislik olmuş az dedi aldı🙄 başına gelen varmı napmam gerek kızlar

Kıyamam minnosa.Acaba dış mi dicem.Diste de eli kulağa götürme çok oluomus.Bizimkinin de o aylarda eli hep kulagindaydi dediğiniz gibi.Disten,uykudan olabilirmiş ya da bi dönem bazı hareketlere takip onu sürekli yapadabiliolarmis.Ondan da olabilir.Saglikla büyütün miniginizi😊🌸

Müjdemi isterim diş derdi başlamış 😂😂 oğlum 33 aylık ben diş uzmanı oldum sayesinde . Geçen ay tamamen bitirdi diye sadaka dağıttım darısı başına 😂😂

Bebeğim 4 ayını doldurmak üzere son 1 haftadır elini sol kulağına sürekli götürerek çok ağlıyor KBB ye götürdüm çok sağlıklı dedi sağ kulağında hatta pislik olmuş az dedi aldı🙄 başına gelen varmı napmam gerek kızlar
Banyo yaptırırken su kaçırmış olabilirsiniz . Veya su süt mama içerken bilemiyorum sıvı birikintisi olup orada enfeksiyona neden oluyor benimde bebeğim 4 5 aylıkken yaşadık bunu antibiyotikli bir damla ile geçiyor insaAllah o olabilir

Doktor yok diyorsa yoktur ama isterseniz başka doktora götürün. Benm kızımda elini kulağına götürür ama onunki alışkanlık oldu uykusu geldiğinde yapıyor

Banyo yaptırırken su kaçırmış olabilirsiniz . Veya su süt mama içerken bilemiyorum sıvı birikintisi olup orada enfeksiyona neden oluyor benimde bebeğim 4 5 aylıkken yaşadık bunu antibiyotikli bir damla ile geçiyor insaAllah o olabilir
Doktor birşey yok demiş ya bu söyledikleriniz olsaydı zaten doktor muayenede anlıyor . Hemde çocuk doktoruna değil kbb gitmiş o daha uzman netice de

Back