Bebek Beslenmesi 4 aylik bebegimi nasil beslemeliyim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

miskizim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
196
186
38
artik cok yoruldum cok uzuluyorum bebegimin yeme sorunu yuzunden guzel gunlerimiz hep kaygiyla gecti.simdi 4 aylik bebegim.dogumundan itibaren biberonla mama veriyorum tek gogsumden emzirdigim icin sutum yetmiyor.2 aylikken emmeyi reddetti.ilk basta sagip veriyordum ama geceleri de emmemeye basladi medela calma ile tekrar memeye dondurdum bir ay da oyle gitti.biberon hic vermedim.sütüm yoksa cok az pirinc unuyla muhallabi yapip bolca mama yedirdim yoksa mamayi kasikla yedirmek mumkun olmuyor.her yere dokuluyor.bu sefer de su icirme sorunu basladi cunku yetersiz su alimi olmasin diye kucuk alistirma bardagiyla su veriyorum bolca.ama bu sefer de kusuyor.neyi nekdar vermem gerekiyor artik bilmiyorum iyce kafam karisti.kasikla mamasini yedirirken de agliyor artik açmi tok mu bilemiyorum.acliktan mi agliyor mama mi yenek istemiyor bilmiyorum.sutum iyce azaldi.gunduz emmiyor zaten gece de uykusun da ama onun da yetip yetmediginden emin degilim.bu arada sutum kesinlikle artmiyor dogal yollarla her seyi denedim.bitek motilium la artti onu da bi haftada memeye alistirirken sutum cok olsun diye kullandim biraktim.cunku ilac ve icime sindiremedim.simdi sorum benim bebegim hep sinirda kilo aliyor onu nasi beslemeliyim.kac saatte nekdr su nekdr mama vermeliyim.(elma puresini tel suzgecten gecirip verdim puturcukleri yine de midesini bulandirdi kustu bu nedenle ek gidaya hatir olmadigini dusunuyorum)

Benimde bebegim 4 aylik hep mama icti ben senin yaptiigin gibi bi beslenme uygulamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…