Bebek Beslenmesi 4 Aylık Bebeğime Ek Gıda

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Tut orucunu arkadaşım... merak etme sütünde olur herşeyinde.. veren Rabb'im sen tevekkül et Rabb'im senin rızan için orucu tutuyorum de başla ramazana.Sütün kesilmez inş.

yaa kışın olan ramazanlar gibi olsa tutulur 6,7 saat birşey. ama şimdi 16,17 saat oruç tutuyorsun. nasıl kesilmez sütü. bence de tutma bende hamileyim banada bazı sivrizekalar tut birşey olmaz diyor. sağlıktan daha mı önemli. oruç bu namaz değil arkadaşlar. namazı her şartta kılmak zorundasın. ama orucu her şartta tutmak zorunda değilsin.

arkadaşlar yanlışınız var
bebek doktorlarının büyük cogunlugu 4.aydan sonra yavas yavas yiyebileceği seylerden tattırmaya başlanması gerektiği kanısında ki alerji riski azalsın yemek secme olayı olmasın
yani öyle 4. ayda bisi verilmez tarzı kesin yargılar yok artık

çok doğru söylediniz sonra vermeyenler hep söleniyo yok benim çocuğum iştahsız yok benim çocuğum yemek seçiyo yok benimki bişey yemiyo neden çünkü baştan vermediniz tadına alıştırmadınız herşeyi veriyorum soğanı bile veriyorum cuk cuk emiyo. o biçimde sütümü emiyo

uyansında totişini kaşıycam

kızım bi aylıkken babannem "40i cıktıktan sonra sen ne yiyosan cocugun dudagına değdir" dediydi de oo kıyameti kopardıydım
sonra bi deniyim dedim 40i ciktiktan sonra
anam ne iyi etmişim şimdi anlıyorum
eskileri dinlemek lazım abicim :82:

ewet aynen öyle herseyi yedirticeksin cocugunu mideside herseye alisirr mesele kizim ek seyler yemior amaevde kendi yaptigim pureleri gayet guzel yyiyo ama sütümüde vericem tabiii,,,,

ben kızıma 10.30-11.00 gibi 30-40 cc mamanın içine biraz labne, bir çay kaşığı pekmez, bir çay kaşığı ceviz 2-3 tane de bebe bisküvisi hazırlıyorum kaşıkla yediriyorum. çok sevdi kızım ağzı burnu gözleri dahi yiyor:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…