- Konu Sahibi bebegim123
bebegim 4 aylik olacak ve ek gidaya gecmeyi dusunuyorum...ek gida olarak ne vermemi onerirsiniz??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya ramazan gelio ya oruc tutunca sutum gelmez,,,,
şakamıydı bu?...
Tut orucunu arkadaşım... merak etme sütünde olur herşeyinde.. veren Rabb'im sen tevekkül et Rabb'im senin rızan için orucu tutuyorum de başla ramazana.Sütün kesilmez inş.
arkadasım ona kimse tutma demiyo zaten süt işi bitince isterse 365 gün tutsun.ben bebeği düşünüyorum ona gereken sütü düşünüyorum..bak sen bile diyosun inş.sütün kesilmez diye.yemeyen içmeyen adamda süt olurmu allah askına..herşey duayla olsa aç olduğu için sütü kesilen bu yüzden de bebegi ölen anne naapsın??!!onunkide bi nevi oruç..duayla süt olsa emin ol herkesten önce onda olurdu!!!
yooooooooooooooooo hamileyken tutmadimmm,,ya ne bileyim umarim sutum olur,,,bi kC GUN DENIYCEM ORUC TUTMAYI EGER BAKTIMKI BEBEGIM DOYMUO VE SUTUMDE ONA YETMIO OZAMAN TUTARIMM;;;AMA CEWREM COK BASKI YAPIO ILLA TUT DIE:::NAPCAM BILMIORUM