Bebek Beslenmesi 4 aylık bebegimde soğuk alginligi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gulguzeliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
68
10
30
4 aylık bebeğim var 1 hafta önce burun tikanikligi ile başladı tek tek de oksuruk vardi.hemen doktora goturdum grip baslangici diye peditus surup, allerset damla, ve 3 gun sureyle kullanmam icin iliadin sprey verdi. Ama bi gecme olmadi aksine şimdi de burnu akmaya başladı. 1 hafta oldu artık şurubu kesmem gerekiyo sanırım. Yasadigim ilçede çocuk doktoru yok ile gitmem gerekiyo uzun yol ha deyince gidilmiyo :KK43: 1 2 gün daha bekliycm yine geçmese tekrar goturucem mecburen :KK43: şurubu 1 kaç gün daha kullanSam bişey olur mu acaba böyle 1 haftadan fazla süre kullanan var mı şurubu? Niye fayda etmedi bilmiyorum daha önce de kullandım 3 günde geçmişti :KK43:

geçmiş olsun... benim de 3.5 aylık kızım var biz de 1 haftadır iburamin zero kullanıyoruz. ayrıca tonimer burun spreyini burun mukozasını almak için otribebe burun vakumu kullanıyoruz... hapşırık ve ara ara öksürük devam ediyor şiddetli değil ama...sanıyorum bahar havası bizim bebişlere yaramadı ...

X