• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylik bebegim yemiyor imdat yaa

efruzum

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
10
0
16
İçel Mersin
4 aylik kiz bebegim var. 2.5 kilo dgd. Bazi nedenlerden dolayi hastanede 1 hafta kaldik. Zayif oldugu icin taburcu etmediler mememide tutamadi sirf agiz sutumu alsin diye sagarAk biberonla verdim. Tabiki memeyi almadi. 3 ayina kadar hersey yolundaydi ben sagiyordum o guzelce yiyordu. 1 aydir beni cildirtiyor. Sinirlerim harap oldu. Yemiyor yemiyor yemiyor. Ancak uykuda 2 gundur artik onuda anliyor. Biberonu artik eliyle iteliyor dudaklarini kitliyor. Kasikla verdigimde puskurtuyor. Mamaya baslamak istemiyorum ona alisinca sutumu tamamen birakir diye korkuyorum. Ne yapacam benim durumumda olan var mi yaa. Isimi gucumu biraktim gun boyu biberonla basinda bekliyorum ne yemek ne is bu arada dr huylu dedi yardim edin

canım sen kendini yıpratma bebekler aç olunca öyle bir yiyorlar ki üzme kendini demekki açıkmıyor miniğin

4 aylik kiz bebegim var. 2.5 kilo dgd. Bazi nedenlerden dolayi hastanede 1 hafta kaldik. Zayif oldugu icin taburcu etmediler mememide tutamadi sirf agiz sutumu alsin diye sagarAk biberonla verdim. Tabiki memeyi almadi. 3 ayina kadar hersey yolundaydi ben sagiyordum o guzelce yiyordu. 1 aydir beni cildirtiyor. Sinirlerim harap oldu. Yemiyor yemiyor yemiyor. Ancak uykuda 2 gundur artik onuda anliyor. Biberonu artik eliyle iteliyor dudaklarini kitliyor. Kasikla verdigimde puskurtuyor. Mamaya baslamak istemiyorum ona alisinca sutumu tamamen birakir diye korkuyorum. Ne yapacam benim durumumda olan var mi yaa. Isimi gucumu biraktim gun boyu biberonla basinda bekliyorum ne yemek ne is bu arada dr huylu dedi yardim edin

bu arada diş belirtileride başlaya bilir kimi bebekte erken başlıyormuş...

Benim büyük kızımda herşey normaldi, memeden süt alımıda ama 3,5-4 aylık iken emmek istemedi. Nedenini daha hala anlamış değilim, ama ben emmesi için elimden geleni yaptım. Sonunda zafer benim oldu. Sana tavsiyem sürekli dene. Belki mama kaşığla 1 kaşık su verebilirsin (çok değil) sonra tekrar süt vermeye çalış belki olur. Allah yardımcın olsun.

Sagolun insallah zafer benim olur ama hic sanmiyorum 4 aylik bi bebek nasil bu kadar inat olur babasi kilikli iste 2 side deli ediyor biri yemiyor digeride durmadan yedirdin mi diye soruyor kadin olmak anne olmak ne zor is yaa Allah yrdcimiz olsun

Sagolun insallah zafer benim olur ama hic sanmiyorum 4 aylik bi bebek nasil bu kadar inat olur babasi kilikli iste 2 side deli ediyor biri yemiyor digeride durmadan yedirdin mi diye soruyor kadin olmak anne olmak ne zor is yaa Allah yrdcimiz olsun

benim tam tersi bebegim ac ama ne oldu anlamadim sutum azaldi agliyo tabi haliyle babasi denen adam- kizginim hala- sanki cok ilgileniyormus gibi sutun az rezene ic helva ye bilmem ne sinir oldum birakamiyorum agliyor deynce abartiyorsun diyor halbuki sutum onun yuzunden azaldi bizimle ilgilenmiyor tek basimayim hep kizimla ugrasiyorum az gisi sut olsa bile almiyo begenmiyo illa fiskiracak sut anne olmak zor ama yine de elhamdulillah

seni normalde emiyor olupta şuan emmiyorsa sütün acı olabilir yediklerinden yada hamileykende emmezmiş bebekler ama mama alıyorsa ve şuan almıyorsa o zaman bişey diyemicem canım dr.danış istersen

ilk defa bugun ek olarak elma suyu verdim cok da begendi o tokken dolsun biraz gogsum o zaman da emmezse bakacaz caresine bu donemde arsiz oluyorlar inat ondan herhalde basedemiyorum

en az 2.5 saat bekle biberonu teklif etmeden once,bırak adam akıllı acıksın,sık sık biberon verdiginde cok gazlanır ve huysuz olur emmek de istemez haliyle,beslenme aralıklarıı uzat,faydasını gormezsen de doktoruna danış bakalım başka bir sıkıntısı olmasın,gecmiş olsun

en az 2.5 saat bekle biberonu teklif etmeden once,bırak adam akıllı acıksın,sık sık biberon verdiginde cok gazlanır ve huysuz olur emmek de istemez haliyle,beslenme aralıklarıı uzat,faydasını gormezsen de doktoruna danış bakalım başka bir sıkıntısı olmasın,gecmiş olsun

Oyle yapiyorum ama yok nuh diyo peygamber demiyo aglamiyorda aciktiginda velhasil garip bi durum acaba sutumden mi tiksindi

benim tam tersi bebegim ac ama ne oldu anlamadim sutum azaldi agliyo tabi haliyle babasi denen adam- kizginim hala- sanki cok ilgileniyormus gibi sutun az rezene ic helva ye bilmem ne sinir oldum birakamiyorum agliyor deynce abartiyorsun diyor halbuki sutum onun yuzunden azaldi bizimle ilgilenmiyor tek basimayim hep kizimla ugrasiyorum az gisi sut olsa bile almiyo begenmiyo illa fiskiracak sut anne olmak zor ama yine de elhamdulillah

Canim iste ilginin azligi seninki ilgi manyagida benimki bazen o kadar abartiyorki gunde kac defa altina yapti diye soruyor. Sut icinde sana tavsiyem irmik helvasi ve pismaniye ye bunlari ic suyu got bak fiskiracak ha bide uyku :-)
Tabii elimize gecerse

Oyle yapiyorum ama yok nuh diyo peygamber demiyo aglamiyorda aciktiginda velhasil garip bi durum acaba sutumden mi tiksindi

evettttt :34: öncelikle hamilemisiniz...??? eğer hamileyseniz bu durumunda salgılanan hormonlar nedeniyle sütün tadı değişebilir ve bebek memeyi reddedebilir kulak ağrısı olabilir cocuga siz değilde başkası bakıyorsa bundan bile etkilenebilir sizin parfüm kokunuzdan rahatsız olabilir diş çıkartıyor olabilir ve emzirme saatlerinizi değiştirmeyin lütfen buda onu etkileyebilir emzirme pozisyonunuz yanlış olabilir... Bebeğinizin ağzında pamukçuk oluşmuş olabilir cocuğu görmediğim halde yardımım bu kadar :ssz::1:

biz anneler bebekleri yemeyince nasıl moralsizlesiyoruz
oglum 13 aylık bu aralar arkasında kasıkla gezer oldum herzaman yedıklerını bıle yemez oldu sanırım donem donem olucak bu tarz seyler

Back