- Konu Sahibi ecrin_krks
slm kızlar 4 aylık bi oğlum var,3 ay emzirdim daha doğrusu emzirme savaşı verdim baştan beri isteksizdi ve yaklaşık 1 aydır hiç ağzına almıyo.Düzenli sağmadığım için de sütüm kesildi şimdi hiç yok.Mamaya başladık ama çok az yiyor ne yaptıysam olmadı..Resmen kavga ediyo biberonla..kaç çeşit mama denedik yokk yine aynı..Doktorumuz 5 öğün günde yedireceksin diyo 4 saat arayla..4 saatte bazen 3.5 saatte 100 cc veriyorum ama çoğnlukla 70 veya 80 içip gerisini bırakıyo.Bazen de 120 cc bitirdiği de oluyo.İki aydır kilo alımı bi hayli azaldı ilk iki ay 1.200 alırken 3 ayın sonunda sadece 600 g ve 4 ayda 400 g aldı çok üzülüyorum.Doktor kilo alımı az dedi ama yemiyo deyince hiçbir doktor bi çözüm sunmadı ne yazıkki.Benim durumumda anneler var mı ve varsa siz neler yapıyosunuz nasıl yediriyosunuz,bu aydaki bebekler nekadar yemeli?Günde bazen 650 cc yediği de oluyo 300 de artık ne yapçağımı şaşırıdım düzelir dio herkes ama 2 aydır hep aynı.Artık psikolojim bozuldu hep ağlıyorum yemediği zamanlarda lütfen bi akıl verin...