4 aylık bebeğim sünnet oldu

neslihan903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
9
5
1
28
Merhaba bebeğim 4.5 aylık bugün lokal anestezi ile sünnet oldu. Eve geldiğimizde penisi içeri kaçmaya başladı doktoruna sorduğumda kasıklı bir çocuk birazda gömük penisi var zamanla düzelir dedi. Aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan arkadaşlar yorum yazarsa çok sevinirim

Bizde 4 aylığız bugün sünnet yaptırdık ama henüz bezi açmadım. Kontrol edince bilgi veririm ama lokalin etkisi nedeniyle şişlik olabilir dedi bizim doktor belki şişlik oluyordur o sebeple olabilir mi?

Şişlik yok hayır siz neden açmadınız bezi doktorunuz mu öyle söyledi
Doktor öyle söylemişti sünnet oldu diye korkup bezi sık değiştirmeyin kaka yapmadıkça normal rutininiz neyse onu yapın çişi pişirir çabuk iyileştirir dedi söylediği süre sonrasında değiştirdim değiştirirken bir sorun yok gibiydi ama biraz kan bulaşmış biraz içine kaçmış gibi görünüyor sanıyorum ki normal. Deri parçası çıkarılınca büzülüyor sanırım

Evet sanırım normal bizimki düzeldi ve dışarı çıkmaya başladı sonradan çok geçmiş olsun bebeğinize umarım çabucak iyileşirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…