Arkadaşlar lütfen bana yardım edin çok çaresizim. 4 aylık bi kızım var 1.5 aydır emziremiyorum sadece uykuda o da çok az oluyo sürekli zayıflıyo doktorum mamaya geçmemi önerdi bebelac aptamil ve hero baby üç mamayı da denedim hiç birini de yemiyo beni de emmiyo çıldırcam idrar tahlılı yapıldı temiz çıktı yarın kan tahlılı yapcak doktor nedır ne olabılır boyle bısey yasayan var mı ne olur tecrubelerınızı paylasın benımle..
Biliyorum uzun zaman gecti ama suan sizinle ayni durumdayimArkadaşlar lütfen bana yardım edin çok çaresizim. 4 aylık bi kızım var 1.5 aydır emziremiyorum sadece uykuda o da çok az oluyo sürekli zayıflıyo doktorum mamaya geçmemi önerdi bebelac aptamil ve hero baby üç mamayı da denedim hiç birini de yemiyo beni de emmiyo çıldırcam idrar tahlılı yapıldı temiz çıktı yarın kan tahlılı yapcak doktor nedır ne olabılır boyle bısey yasayan var mı ne olur tecrubelerınızı paylasın benımle..
Aynı sorum bende de var bebeğim 4 aylık siz bi çözüm bulabildinizmiBiliyorum uzun zaman gecti ama suan sizinle ayni durumdayimnasil ustesinden geldiniz lutfen bana da soyler misiniz hangi yollari denesem de bebegimi doyurabilsem?
Ben bi haftadir mamasina az pirinc unu pisirip koymaya basladim,bunun sayesinde kusmalari azaldi,gunluk 600 cc ye yakin mama icirdim,,cok sukur kabiz da olmadi ama dun alerji belirtileri gosterince dra gittim,dr mama veya pirinc unu yapmis olabilir bi hafta gozlemleyelim gorelim dediAynı sorum bende de var bebeğim 4 aylık siz bi çözüm bulabildinizmi
Eski gunlerime geri donuyorum galibaBen bi haftadir mamasina az pirinc unu pisirip koymaya basladim,bunun sayesinde kusmalari azaldi,gunluk 600 cc ye yakin mama icirdim,,cok sukur kabiz da olmadi ama dun alerji belirtileri gosterince dra gittim,dr mama veya pirinc unu yapmis olabilir bi hafta gozlemleyelim gorelim dedi
aynı sorunu bende yasadım bebegım normalde mama alıyordu 4.ayda bırden bıre ıstemedı mama degıstırdım olmadı aventın bıberonunu kullanıyodum biberondan mı dıye sonrasında kauçuk uçlu olan bıberonlarda aldım sonra yemeye başladı genellıkle sılıkon uçlu bıberonları bellı sureden sonra almıyorlar kauçuk uçlu bıberonla vermeyı deneArkadaşlar lütfen bana yardım edin çok çaresizim. 4 aylık bi kızım var 1.5 aydır emziremiyorum sadece uykuda o da çok az oluyo sürekli zayıflıyo doktorum mamaya geçmemi önerdi bebelac aptamil ve hero baby üç mamayı da denedim hiç birini de yemiyo beni de emmiyo çıldırcam idrar tahlılı yapıldı temiz çıktı yarın kan tahlılı yapcak doktor nedır ne olabılır boyle bısey yasayan var mı ne olur tecrubelerınızı paylasın benımle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?