bebegınız ılk uc ay cok ıyı kılo almış.4. aydan ıtıbaren 400 gr alması bıle cok ıyıymıs cunku bebek buyudukce daha cok hareketlendıgı ıcın yakıyormuş. bence sutumuzun yetıp yetmedıgını en ıyı bız anneler anlarız.gogusler doluysa,bebek her cektıgınde yutkunma sesını duyuyorsanız sutunuz kesınlkle yetıyordur.bence 400 gr 4. ay ıcın az deıl.doktrunuzun oyle soylemesıne sasırdım. benım oglum 3200 dogdu.ilk ay 1350gr ıkıncı ay 850gr ucuncu ay 600 gr aldı.sadece anne sutu alıyor. ucuncu ay bıraz az gıbı geldı banada ama bırazda yapı cok tombık bı bebek deıl. zaten ac kaldıgını dusunmuyorum.mama vermedım hıc.huysuzlugu yok uykusu guzel.mutlu bı bebek.4. ayı yaptık.yarın kontrlumz var bakalım ne kadar almıs.ek gıdaya baslamak ıstyorum yavas yavas cunku cok heveslı yenı tatlara.corba ve meyve tattırdım cok sevıyor.cok uzattım ama,
her annenın sutu bebegıne yeter , her zmn sutum var dıye dusunun.aylar ılerledıkce kılo alımı dahada yawaslayacak,bol bol emzırın hatta memede uyutun.en cok sut arttıran bısey varsa o da memede uyutmak.uzun sure memede kaldıgı ıcın cektıkce sut ınıyor..sahsen benım goguslerım bu sekılde cok doluyor..