Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 4 aylık bebeğim için bakıcı mı kreş mi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

gulaybursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
139
6
68
Bursa
merhaba kızlar 20 gün sonra büyük ihtimalle işe başlayacağım,4 aylık bir kızım var ne yapacağımı düşünüp duruyorum. bakıcıya güvensem mi, evimde olr sabahları yatağından kaldırıp çıkarmam karı var kışı var. ama diğer yandan kreş daha sosyal hergün değişik yemek, televizyon karşısında büyütmeyecek bebeğimi. offfff bilmiyorum bebeğini küçücükken kreşe erip memnun olan var mı ya da olmayan. bir de bursada böyle önereceği kreş olan var mı kızlar:18:

merhaba bence kreş küçük bir bebek için uygun deyil bakıcı olsa tek bebekle ilgilecek zamanında beslenecek ,uyuyacak ilerliyen zamanlarda çorbası,meyve suyu ,yoğurtdu taze hazırlanır eyer bakıcı düşünürseniz bana ulaşabilirsinniz çok memnun olurum

ahh canım ya... 2 çocuğum var, ve bakıcılardan da kreşlerden de öylesine nefret ettim ki...

Allah aşkına başlama işe ... ya da annen kayınvaliden filan baksın

en iyi bakıcı bile televizyonun karşısına oturtuyor yemin ederim. inan ki iyi bakıcı diye birşey yok. (tabi ki "benim bakıcım çok iyiydi" diyenler çıkabilir. ama onlar vallahi istisna)

kreş desen, zaten çoğu bebekleri almıyor... üstelik daha çok küçük olduğu için onunla orada bire bir ilgilenecek birinin olması da çok zor..

o kadar üzülüyorum ki bizim durumumuzda olan annelere... çok pişmanım ben, keşke çocuklarımı bakıcılara kreşlere bırakmasaydım..

ne diyeyim bilemiyorum...

Bence kişiye göre deyişir siz iyi bir bakıcıyla karşılaşmamışsız insan kendine yapılmasını istemediği şeyi başkasına yapmasan her şey güzel olucağına eminim baktığın çocuğun kendi çocuğuna baktığı gibi özenle özveriyle bakarsa herkez mutlu olur mutlu olmak güzeldi

doğru ama bakıcılardan birine çocuklara niye gece gündüz tv seyrettiriyorsun dediğimde " ne olacak ki kendi çocuklarıma da seyrettiriyordum" dedi.

kafalarına göre takılıyorlar, sen evde yokken

doğru ama bakıcılardan birine çocuklara niye gece gündüz tv seyrettiriyorsun dediğimde " ne olacak ki kendi çocuklarıma da seyrettiriyordum" dedi.

kafalarına göre takılıyorlar, sen evde yokken

Annenenin kuraralı kuraldır çocuk onun çocuğununu nasıl yetirmek istiyorsa bakıcının buna sayğı duyması bu şekilde davranmalı annenin fikri çok önemli

çok doğru vallahi...

böyle biri varsa noolur bana da gönderin..

3.çocuğu istiyoruz kısmetse, ama güvenecek kimsemiz yok.

diğer çocuklarım zaten sabahtan akşama kadar okulda.. ben bırakıp ben alıyorum.

İnşallah allah iyi insanlarla karşılaştırsın bütün anneler ve bebekler en iyisine ve en güzeline layıklar

memurluk bu kızlar, memur olarak atanacağım inşallah, başka türlü olsaydı bende bu kadar küçükken bebeğim başlamak istemezdim çalışmaya kafam çok karışık offf

Bence iyicene düşünün kararınızı verin eyer bir bakıcıya ihtiyacınız olursa ben seve seve size yardımcı olmak isterim bebeyinizin küçük olması konuyla ilgilenme sebebim bebek bakımı onlarla ilgilenmeyi çok seviyorum cevabınız olumlu olursa sizinle tanışmak isterim

dort aylik bebek krese verilmeezzz! sakin haa,canim bence sen once oturdugun apt daki komsulara alici gozle bak belki bir komsunun biraz da ihtiyaci varsa teklif edersin cok rahat edersin,ben kizimi 9 aylikken komsuma rica etmistim,cok rahat ettim cok da iyi bakti sagolsun 3,5 yasinda yuvaya verdik.memur oldugun icin kadinda rahat eder calisma saatleri nispeten daha azdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…