• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık bebeğim corona

esra3504

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
17
5
1
26
Merhaba arkadaşlar oğlum henüz 4 Aylık 38.5 ateşi calpol verdim düşmedi 39.7 oldu acile götürdük ateşi düştü ama kovid testi pozitif çıktı bende pozitifim şuan ateşi normale döndü 2 gündür ama şimdi bogazları dolu ve çok öksürüyor calpol kullanıyor ama baska ne yapabilirim

Başka bişey yapamazsın o daha bebek
Sen bol bol su iç ve onu bol bol emzir boğazı kuru kalmasın

Bebeğim 2 hafta once covid geçirdi biz de 2 gece 38.9 u gördük :( hayatimin en kotu anlariydi asla düşmüyordu ateş. Müslin aguz bezlerini buz küpleri dolu suda ıslatıp koltuk alti bas kasiklarına koydum bu işlemi 10 Saniyede bir tekrar ettim atesi bir nebze düştü sonra yarim fitil ver dedi doktor Calpol den dsha etkili oldu bir kez koydum fitili sadece

Merhaba,
Benimde ikiz bebeklerim covid geçirdi onlarla birlikte bende tabii. Bütün bayram boyu hastanede kaldık çünkü hem ateşleri vardı hemde mama yemeyi reddediyorlardi. Sizin olduğu gibi boğazları doluydu öksürüyorlardi. Birkaç gün antibiyotik tedavisi uygulandı. Sonrasında burunları tıkanmaya başladı. Doktor tavsiyesi ile izotonik serum ile burunlarını yikadik 4 saatte bir. Benim içinde çok zor zamanlardi. Size tek tavsiye edebileceğim bol bol emzirin biz o şekilde atlattık. ALLAH şifalar versin tez zamanda.

Back