• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeğim çok iştahsız :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nicki_mouse

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
1.031
962
323
Merhabalar...Ben 4 aylık bir anneyim. Oğlum 2500 gr doğdu. İştahlı bir bebekti, sütüm yetmiyordu bir türlü, meme+mamayla bugüne geldik. Başta mama veriyorum diye üzülüyordum ama son 1 aydır mama içmek istemiyor diye üzülüyorum bu kez de, annelik işte... Memeyi de iki çekip etrafına bakıyor, birşeyler dikkatini dağıtıyor sanki. Sadece uykusu varken biraz daha düzgün emiyor. Eşimle zorla mama vermeye çalışıyoruz günde 2-3 defa; ayakta, dolaştırarak, şşş sesleri eşliğinde vs... O kadar zor içiyor ki anlatamam, keyifli dururken biberonu ağzına verince çığlığı basıyor, en iyi ihtimalle ağzına alıyor ama sağa sola atarak oynuyor, emmiyor. Önceden hiç problemsiz alırdı. Haftaya işe başlıyorum, annem nasıl yapacak bunları onu da bilmiyorum. Ben eve gelene kadar aç mı kalacak? Zaten sütüm de onu doyurmaya yetmez ki :( İşin garibi keyifli duruyor, açlıktan ağlamıyor. Sütümü sağıyorum çok az. Doktor acıkınca alır diyor ama yok saatler geçiyor, sanki acıkmıyor. Nedir derdi, normal midir, geçer mi, benzer şeyler yaşayan oldu mu? Teşekkür ederim şimdiden.

öncelikle aynı kaderi yaşıyoruz.2940 doğdu kızım ve işdahsızlık her zaman sürdü şu an 3,5 yaşında yine aynı işdahsız.kızım 4,5 aylıkken bi doktora götürdüm işdahsız ve sürekli anne sütünü kusuyordu.doktor reflü olduğunu söledi doğuştanmış ve anne sütü ii gelmiyormuş damla ve şuruplarla biraz tedavi ettik ve anne sütünü bıraktı 5 ay zorla verdim ama nafile kesmek orunda kaldık mamalarla devam ettik ama keçi sütü çok ii geldi işdahını artırdı.sabırlı ol öle yada böle büyüyorlar sıkma canını

Back