• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeğe hangi ek gıdalar verilir?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozge8188

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
44
0
36
Elazığ
slm arkadaşlar bende yeni üye oldum henüz.sizlere bi sorum olacak bebeğim şu an iki buçuk aylık 2 ay sonra işe başlamak zorundayım o zaman 4 ay 10 günlük olcak inşallah acaba ek gıda olarak ne verebilirim.

allah bağışlasın özge şu an sadece anne sütü ver 4 buçuk olduktan sonra elma suyu ve havuç suyunu öneririm ama verdikten sonra birkaç gün bekle bebeğinde herhangibir alerjik reaksiyon var mı diye ama mutlaka sütün varsa eğer işe giderken sağ buzdolabında beklet bakan kişi versin bebeğine

cvp yazan biri oldu sonunda:)çok tşk ediyorum ablacım inşallah sütüm olur o sırada eğer olursa sağıp bırakdığım sütü ne kadar buzdolabında muhafaza edebilirim 1 günmü vs.bilginiz varsa tekrar cvp yazabilirseniz sevinirim:))

Back