45 dakika mı :) masalllahhhh:) bende 4 saat 45 dakika :)ben martta ameliyat oldum tabi olana kadar tam 25 doktorla görüştüm en sonunda karar verdim oldum hiç zorlanmadım ALLAHA şükür zaten 45 dk durmuşum ameliyatta beyaz tenli olmamam ragmen morarmadm bile doktorum bile cok şaşırdı tabi ilk 2 gün ağızdan nefes aldığın için zorlanıyorsun alçım çıkınca burnuma aşık oldum dedim bu benmiyim falan :) tabi zmanla burun dahada oturuyor en şikayet ettğim durum biraz burun ucunda hissizlik vart oda doktorum 1 yıl sonra gecer dedi ve en önemlisini söyleyeyim kimse anlamıyor estetik olduğumun başarılı bi doktorum var :)
evet estetikli haliBu estetikli hali mi?????
Geçmiş olsun, gerçekten çok güzel olmuş,doktorunuz kimdi acaba ve tabi ücreti ne kadardı ?ben martta ameliyat oldum tabi olana kadar tam 25 doktorla görüştüm en sonunda karar verdim oldum hiç zorlanmadım ALLAHA şükür zaten 45 dk durmuşum ameliyatta beyaz tenli olmamam ragmen morarmadm bile doktorum bile cok şaşırdı tabi ilk 2 gün ağızdan nefes aldığın için zorlanıyorsun alçım çıkınca burnuma aşık oldum dedim bu benmiyim falan :) tabi zmanla burun dahada oturuyor en şikayet ettğim durum biraz burun ucunda hissizlik vart oda doktorum 1 yıl sonra gecer dedi ve en önemlisini söyleyeyim kimse anlamıyor estetik olduğumun başarılı bi doktorum var :)
doktorum fatih medical parkta sülayman candan canım ücretide 3.600 tl oldumGeçmiş olsun, gerçekten çok güzel olmuş,doktorunuz kimdi acaba ve tabi ücreti ne kadardı ?
Fiyatı da fena değilmiş aslında hem güzel de yapmış gerçekten çok hoş duruyor,ama insan şunu düşünüyor acaba sizde yaptığı kadar güzel yapabilecek mi, o endişeyi taşıyorum.doktorum fatih medical parkta sülayman candan canım ücretide 3.600 tl oldum
işte o yüzden araştırman gerekiyor ben tam 3 hastasıyla görüştüm ve hepsi memnun kaldıklarını ilgili bi doktor olduğundan bahsettin bende biran fikrimi değştrip randevu tarihi aldım ve gittim gercekten işinin ehli bi doktor zaten araştırma yaparken sanatçı çelik burun ameliyatını o yapmıs bi kaçtane daha var böyle tabikide senin kararın canım iyi araştır :)Fiyatı da fena değilmiş aslında hem güzel de yapmış gerçekten çok hoş duruyor,ama insan şunu düşünüyor acaba sizde yaptığı kadar güzel yapabilecek mi, o endişeyi taşıyorum.
Çok teşekkür ederim bilgiler içinişte o yüzden araştırman gerekiyor ben tam 3 hastasıyla görüştüm ve hepsi memnun kaldıklarını ilgili bi doktor olduğundan bahsettin bende biran fikrimi değştrip randevu tarihi aldım ve gittim gercekten işinin ehli bi doktor zaten araştırma yaparken sanatçı çelik burun ameliyatını o yapmıs bi kaçtane daha var böyle tabikide senin kararın canım iyi araştır :)
teşekkür ederim :)çok güzel olmuş doğal duruyor
ben bir hafta önceden gittim doktorumla görüştüm bana tam bir hafta sonra gün verdi ameliyattan bir gün önce tahlilerim yapıldı işte anestezi doktorunun muayensi falan yapıldı ertesi gün sabah 9 da ameliyata girdim 45 dk sonra cıktım canımDoktorla görüşüp ameliyat gününü belirledini. Sonra ne tür işlemler tahliller falan yapılıyor acaba?
cok teşekkür ederim doktorum bi harika :)Yüz ile uyumlu olmuş çok doğal bir burun
Gerçekten de harika ameliyatı olmuşsunuz bile ne kadar şanslısınız:)cok teşekkür ederim doktorum bi harika :)
cok teşekkür ederim :)Gerçekten de harika ameliyatı olmuşsunuz bile ne kadar şanslısınız:)
Rica ederim :)cok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?