• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aydır seks yapmadım deyip...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
10 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etti!
Iraklı göçmen Avusturya'da bir havuzda 10 yaşındaki bir erkek çocuğuna tecavüz etti.
Sitene Ekle
10-yasindaki-erkek-cocuguna-tecavuz-etti--6591611.Jpeg

Avusturya'nın Viyana şehrinde gerçekleşen dehşet verici olayda, 10 yaşındaki bir çocuk Iraklı mülteci tarafından bir havuzun soyunma kabininde feci şekilde tecavüze uğradı. Resienbad havuzunda yaşanan olayda, çocuk tecavüze uğradıktan sonra ağlayarak cankurtaranın yanına gitti. Çocuğun ciddi şekilde yaralandığını gören cankurtaran ambulansa ve polise haber verdi.

Tecavüzden sonra havuzun 3 metrelik zıplama tahtasında üst üste atlayışlar yapan Iraklı mülteci, polis tarafından tutuklandı. Tecavüzcü, ilk sorgusunda "cinsel acil durumu" olduğunu ve 4 aydır seks yapmadığı gerekçesiyle 'yanlış olduğunu bildiği eylemi' gerçekleştirdiğini söyledi.

Resmi kayıtlara göre Viyana'ya 5 Eylül tarihinde giriş yapan ve taksi şöförlüğü yaparak geçimini sağlayan 20 yaşındaki tecavüzcü, çocuğu yaralamak istemediğini ancak "aşırı cinsel enerjisi" olması nedeniyle kendisini durduramadığını belirtti. 2 Aralık tarihinde yaşanan olayın detayları, polis tarafından açıklandı. Iraklı mültecinin ülkesinde eşi ve bir de çocuğu olduğu öğrenildi.

http://www.milliyet.com.tr/10-yasindaki-erkek-cocuguna/dunya/detay/2190439/default.htm

Allah belasını versin biriside aşırı sinirlensede bunun bir taraflarını kesse çok kızmıştım acil bir şeyler yapmam lazımdı dese.böyle şerefsizler yüzünden çocuğumla ilgili resmen yalnız bırakma fobim var kimseye güvenemiyorum

Allah belasını versin biriside aşırı sinirlensede bunun bir taraflarını kesse çok kızmıştım acil bir şeyler yapmam lazımdı dese.böyle şerefsizler yüzünden çocuğumla ilgili resmen yalnız bırakma fobim var kimseye güvenemiyorum
aynen çok fena hep zarar gelicek korkusu rabbime emanet

"cinsel acil durum" sapikligin kibarcasi sanirim.
yaziklar olsun.. :( :KK11:

Ay iğrenç ya ... İğrenç ötesi ne yazacağımı bilemiyorum, artık yorum bile yapamıyorum... Nedir bu sapıklar nereden türüyorlar? Nasıl bir hayat yaşıyorlar da böyle oluyorlar.... Rabbim korusun bu insanlardan...

bekar erkek mültecileri kabul etmemeleri lazım, kadın ve cocuklar alinmali sadece.... katılıyorum eisvogel benim de çevremdeki almanlarin hepsi merkele düşman kesildi
Hepsinin düşüncesi aynı, bunca insanı buraya dolduracaklarına onlara yardım edecek güçleri var bu insanlara ülkesinde yardım edip ülkelerini savaştan kurtarsinlar... ama işte o zaman da politik çıkarlar devreye giriyor...
Konu nerden nereye geldi, Allah belanı versin hayvan herif yagsiz kazığa oturtulursun insallah

geçen almanya da mıydı nerdeydi, havuzlara göçmen erkeklerin alınmamasıyla alakalı duruma bütün dünya tepki göstermişti, o aklıma geldi

Alınmamalıymış demek ki. Benim oturduğum site arap dolu. Havuza ayağımı sokmadım 3 yıldır. Bikinimle önlerinden geçmemek için. Pisliklerne malzeme olmamak için.

10 yaşında küçücük çocuğa bunu yapan yaratığı parçalarlar inşallah ceza evinde

dun yazmistim bu konudan biraz , yok anlamiyorum nasil caniler bunlar , tecavüz makineleri sanki , cocuk birde agir yarali , tecavüz ettikten sonra devam yüzmeye gidiyor yaratik , türkiyedeki lerde böylemi?? inanin hergün onlarca cinsel saldiri var yazin geldiginde daha kötü olcak kesin , metrolarda market önlerinde duraklarda kadinlara saldiriyorlar yardim etmek isteyenlere de dayak atiyorlar , görevimden istifa etcem artik bu canileri gördügümde dahi migdem bulaniyor, ve bundan sonra oyum sagci partilere .... insanlar tepkili medya yeni yeni yer vermeye basliyor devlet karman corman suan tek umutlari türkiye , gündemde belirli mültecileri türkiye ye göndermek istiyorlar bakalim neolcak ...

dun yazmistim bu konudan biraz , yok anlamiyorum nasil caniler bunlar , tecavüz makineleri sanki , cocuk birde agir yarali , tecavüz ettikten sonra devam yüzmeye gidiyor yaratik , türkiyedeki lerde böylemi?? inanin hergün onlarca cinsel saldiri var yazin geldiginde daha kötü olcak kesin , metrolarda market önlerinde duraklarda kadinlara saldiriyorlar yardim etmek isteyenlere de dayak atiyorlar , görevimden istifa etcem artik bu canileri gördügümde dahi migdem bulaniyor, ve bundan sonra oyum sagci partilere .... insanlar tepkili medya yeni yeni yer vermeye basliyor devlet karman corman suan tek umutlari türkiye , gündemde belirli mültecileri türkiye ye göndermek istiyorlar bakalim neolcak ...

ne iş yapıyorsun canımo_O

Amada azgın bir ırk , her kadının elinde yeni doğmuş bebek savaş halinde dahi durmuyorlar bulmuşlar avusturyaya azlınlığa devam adamların genetiği bozuk kadınlara bakarken bile gözleri kadının vücdunda gezdirip göz tecavüzü yapıyorlar pislikler

Back