4 aydir geciken adet!

Ben de uzun süre adet olamama sebebiyle dr a gitmiştim dr bana stresten olduğunu söylemişti sadece bir defaya mahsus adet söktürücü verdi, doğum kontrol hapı bile vermedi, sonra bi dr a daha gittim 1 sene sonra falan o da stresten olduğunu ve bazı insanların çok uzun aralaıklarla adet olabileceğini bunun bi hastalık değilde, doğuştan gelen yumrtalıkların yapısıyla ilgili bi durum olduğunu söyledi o da sdce adet söktürücü verdi, 2 sene önce tekrar aynı sorunla başka bi dr a gittiğimde dr polikistik over li olduğumu söyledi ve bunun açıklamasını yaptı doğum kontrol hapı verdi; daha sonra ben polikistik over ı iyice araştırdım falan, bi de sağlık karnelerinde ilaç yazarken dr hastalığın teşhisini de yazıyoya önceki dr lar bana ne teşhis koymuş bi bakayım dedim bir de ne göreyim onlarda zaten yazmışlar pco diye, tek sorun bana stresten diyip bu durumun açıklamasını yapmamışlar ben de o zman bunun ne anlama geldiğini bilmediğim için üzerinde durmamışım:sm_confused: inş sende de böyle bi durum yoktur, bi bakıver istersen

Aslında doktorum benim ve kardeşimin doğumunu yapan doktor. Annem o yüzden ona götürdü. İlgili biridir. Herhalde öyle bir şey olsa söylerdi. O dönemde 1 ya da 2 kere kist oluşmuştu doğum kontrol hapıyla geçmişti. Hormonlarda da problem çıkmamıştı her şey normal demişti. Eğer hormonlarla ilgili bir hastalıksa herhalde doğru hormonlara baktırmıştır değil mi?

Tabiki doğru hormonlara baktırmıştır, hormonlar normalse çok yüksek bi ihtimalle polikistik over yoktur sende, çünkü yumurtlamadaki bozukluk hormonlara da yansıyo zaten, ama sadece hormonlara ya da sadece ultrasona bakılarak değil ikisine birlikte bakılarak konuluyo polikistik over tanısı, sen ikisine de baktırdığına göre öyle bi sorun yoktur o zaman, seninki gerçekten stresten kaynaklanıyo olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…