- 13 Kasım 2015
- 3
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Karcicegi10
-
4 ay cok kısa bı sure 1 yıl ıcınde olmazsa sıkıntı var demektırHerkese merhabalar,
Eşimle evleneli 4 ay oldu. Evlenmeden önce adet günlerim düzensizdi. Bir kaç ayda bir vajinamda enfeksiyon görünüyodu. Evlendiğimde de 1 kere enfeksiyon var denildi. Fakat son 1 aydır her hangi bir sorun yok. Enfeksiyon ve adet düzensizliğinden dolayı gebe kalamamış olabilir miyim?
Canım bildiğim kadarıyla çatlatma iğneleri hcg içeriyor bu yüzden öyle çıkmış olabilir ama doktorun da bunu bilirdiarkadaşlar merhaba bu ayın 18 inde kan tahlili yaptırdım 11.55 gibi bi değer çıktı yani hamileymişim. sonra ertesi gün yani 19'unda kendi doktoruma gittim 5,7 li bi değer çıktı. doktorum gebe görünüyorsun ama beklemeliyiz dedi. ben ayın 26 sında dayanamayıp tekrar başka bi hastanede kan tahlili yaptırdım. bu sefer 1,5 li bi değer çıktı ki hamile değilim anlamına geliyor. adetim ayın 1 inde olması gerekiyor. kesin sonuçta ozmn çıkarmış. sizce bu kan testi sonuçlarına göre ben anne olabilecek miyim? ilk testte hamile olarak görünürken neden şimdi düşük çıkmış olabilir. lütfen yardımcı olun. sabırsızlanıyorum. bu arada ben göbekten iğne oluyordum yumurta çatlatma iğnesi bununla alakalı olabilir mi?
doktorum baktı sonuca gebe gorunuyorsun ama beklemeliyiz dedi. ayın 1'nde regl olmam gerekiyor. az kaldı ama bana 1 sene gibi geliyor.Canım bildiğim kadarıyla çatlatma iğneleri hcg içeriyor bu yüzden öyle çıkmış olabilir ama doktorun da bunu bilirdi
canım iğneler etkisini regliye doğru kaybeder genelde iğne olup pozitif sonuç alan çok okudum canım beklemek zor gerçekten hakkımızda hayırlısıdoktorum baktı sonuca gebe gorunuyorsun ama beklemeliyiz dedi. ayın 1'nde regl olmam gerekiyor. az kaldı ama bana 1 sene gibi geliyor.
inşallah tahmin ettiğimiz gibi değildir. Rabbim kimsenin kucağını boşta koymasın...hepimizin hakkında hayırlısı artık...canım iğneler etkisini regliye doğru kaybeder genelde iğne olup pozitif sonuç alan çok okudum canım beklemek zor gerçekten hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?