- 12 Ocak 2019
- 73
- 7
- 1
- Konu Sahibi birharitaci
4. aya girdi ameliyat olalı burun ucunda ödem tamamen gitmişmidir gözlemlerinizi paylaşırmışsınız burun ucum daha küçülürmü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ameliyat oldunuzmu kaçıncı ayınız evet ödem var gibi o ödemler hiç gitmiyor niyeyseÖdem olur.
Evet açık ameliyat oldum burun ucum şiş kemer yeri törpülendi ödemli sanki küçülmeyecek gibi6. Aydan sonra iyice küçülür asıl,canınızı sıkmayın. Ince deride bile 6 Ay. Kalın deri 1-1.5 sene. Tüm forumu hatmettim herkes öyle diyorBence küçülür daha. Hele açık teknik ile ameliyat olduysa yani burun ucundan kesi yapıldıysa daha da şişiyor .benim şuan tüm ödem burun ucumda
![]()
Ben 8. Aydayım burnum hala top gibi canım4. aya girdi ameliyat olalı burun ucunda ödem tamamen gitmişmidir gözlemlerinizi paylaşırmışsınız burun ucum daha küçülürmü?
Kuculmeyeni duymadım, incelip kibarlasiyo. Olmadı doktor burun ucuna kortizon iğnesi yapıyor bir iki haftada bayağı farkediyorEvet açık ameliyat oldum burun ucum şiş kemer yeri törpülendi ödemli sanki küçülmeyecek gibi
Doktorunuz geçecek diyormu yoksa bu şekilde kalacakmıBen 8. Aydayım burnum hala top gibi canım
Küçülmeden kastım sizin bahsettiğiniz gibi zarifleşmesi benim kemer yerinde çok belirgin ödemim var dıştan bariz belirgin taş gibi oraKuculmeyeni duymadım, incelip kibarlasiyo. Olmadı doktor burun ucuna kortizon iğnesi yapıyor bir iki haftada bayağı farkediyor
Doktora daha gitmedim yoğunluktan ama kalınderiliyim biraz geç iyileşiyor yanlar hala çok sert bide ilk halini hatırlıyprum çıktığımda burun ucum daha kibardı hatta çok ince olmasından bile korkuyordum bu yüzden geçer diye umut ediyrmDoktorunuz geçecek diyormu yoksa bu şekilde kalacakmı
Anladım inşallah istediğiniz gibi olur benimki ince derili ama hala var ödemlerDoktora daha gitmedim yoğunluktan ama kalınderiliyim biraz geç iyileşiyor yanlar hala çok sert bide ilk halini hatırlıyprum çıktığımda burun ucum daha kibardı hatta çok ince olmasından bile korkuyordum bu yüzden geçer diye umut ediyrm
Teşekkür ederim ama benim kemer bölgesine törpüleme yapılmıştı o ödemler bariz belirgin duruyor keza ucundaki ödemlerde öyle sizin gibi burun ucuma dokunduğumda hala ödemli gibi hissediyorum inşallah zamanla tamamen geçer5. ayın içine girdim yani 4 aylık burnum yeni doldurdum. Şöyle diyim benimde burun ucum bazen yandan bakıyorum çok uzun duruyor ve iki elimle burun kanatlarımdan ortaya doğru bastırdığımda deri potluk yapıyor yani daha ödem var diyorum ben şuanda ödemli buluyorum yani kendiminkini yukarılar oturdu sayılır ama uca doğru o potluk oluyor öyle de bir bakabilirsiniz.
Aleyküm selam inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır bu ameliyatın en sağlıklı sonucu sabır etmek sanırımSelamlar,
Ben 2017 Kasım’da oldum. Neredeyse bir buçuk yıl oldu hala burnumun sağ tarafında şişlik var. Sağ ve solda farklılık var. Tam manasıyla oturması iki yılı bulur demişti doktorum.
Benim de aynen 4 ay oldu hala şiş burun ucu büyük duruyor umarım iner4. aya girdi ameliyat olalı burun ucunda ödem tamamen gitmişmidir gözlemlerinizi paylaşırmışsınız burun ucum daha küçülürmü?
En az 1 sene gitmez şişlik estetik olmasa dahi ben burnumda ki eti aldırdım 2 sene şiş gezdim korkma yani küçülür fakat çok sanmıyorum küçüleceğini4. aya girdi ameliyat olalı burun ucunda ödem tamamen gitmişmidir gözlemlerinizi paylaşırmışsınız burun ucum daha küçülürmü?