Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar kızım 10 gun sonra 4. ayını dolduracak.doktor kız bebeklerın gunde ortalama 20 gr almaları gerektıgını soledı kızımın bu aykı ortalaması 18 gr.mış.kılomuz 6 kg.sizce azmı.bu arada sadece anne sutuyle beslenıyor
Senin dr bir drlugunu sorgulasin ben simdi baktim 4.ayda
6.200gr mis bizim kiz simdi
di 7,5 aylik 9 kilo ve sadece anne sutu aldi sen her doktora takilma bence, takip edecegin tek sey 6. aya kadar 350 gr 1000 gr almasi diye demisti doktor ve her bebegim yapisi farkli demisti...
Bebeğin doğum kilosu da önemli ama kızının kilosu normal sınırlar içerisinde. Çok normal yani, hele ki anne sütü alıyor. Mama alan bebekler çok daha kilolu oluyor onlara aldanma kesinlikle. Benim kızım 2.400 doğmuştu 4 aylık kilosu 6.100 dü benim kızım da sadece anne sütü aldı. Zaten önemli olan sağlıkları
MBence de gayet iyi.emzirin mumkun oldukca.kilosu normal sinirlarda oldugu muddetce sorun yok.her bebek farkli.benim kizim da hic tombik olmadi ama cok sukur saglikli.varsin azicik da zayif olsun...
oyle tabı bende senın gıbı dusunuyorum.ama bu ayda aynısını derse mama yazacak belkıde.kafama gore davranıp vermesemmı yoksa dınlesemmı doktoru bılemedım.saglıgı yerınde emmesındede problem yok.aslında gayet de tombık.kafamı karıstırıyolar
baska doktora gosterme sansin varsa baska doktordan fikir al derim... ancak oyle emin olabilirsin... sonucta doktor dedi diye mama verme fikir al danis bizimkide 2700 dogdu banada mama ver dedi vermedim ben baska doktora goturdum o da bana ne mamasiya cocuk ayda 700gr almis ne alcak daha demisti iyi ki doktor defistirmisim diyorum
Benim kizimda 4 aylik 2.5 kilo dogdu. Su anki kilosu ise 6.300 gayet iyi bence kafana tkm doktorun iyi ya da kotu demesine gerek yok saglikli olsun yetr
Benim kizimda 4 aylik 2.5 kilo dogdu. Su anki kilosu ise 6.300 gayet iyi bence kafana tkm doktorun iyi ya da kotu demesine gerek yok saglikli olsun yeter. Anne sutu ile beslemek onemli
Bencehic uzulme. Kilo vermedigi surece ve sinirlarinin icinde oldugu surece sorun yok. Benim kizim 3400 dogdu simdi 3, 5 aylik ve 4500. Yavas kilo aliyor ama mutlu gorunuyor. Hem anne sutu hemde formula veriyorum. Basta bende cok evham yapmistim ama demekkk bidik minyon olucak.
benim yeğenim kızımdan 1 ay büyük ikimizde sadece emziriyoruz o daha zayıf mesela ama gelişimi herşeyi normal kızımda sadece anne sütüyle besleniyo 2 aylık 6200 hiç mama falan vermiyorum maşallahı var bende obez falan olmasın dedim dktora sadece anne sütüyle bişey olmaz devam dedi ama zaten 1 yaşını geçince normale döncek zayıflarda tombişlerde normal seviyelere gelcekler şimdiden ne sevinmek ne üzülmek gerek yani önemli olan sağlıklı olsunlar