- 24 Temmuz 2021
- 38
- 46
- 3
- Konu Sahibi ataliyanko
-
Terapi de lazimdir belki ama ilaclar sadece uyutmaz, beynin kimyasini degistirip hormon salgilamasini duzenliyo, sadece biraz zaman lazim vucudun buna adapte olmasi, rahatliycak ilaclarla bi sure sonra, ben de kullandim senelerce, ordan biliyorum, ise yaramiyo diyip birakmamali.Seni aldatmadığı zamanlar da çok elle tutulur bi tarafı yokmuş ya. Yani otursa evde akşama kadar kös kös yatsa, bi şeye faydası olmasa, ama aldatmadı diye çekerdin yine. Zaten aldattığını affederdin, yıllarca görmediğin değeri jesti 2 günlük sümüklü kıza yaptı diye zoruna gitti. Yargılamıyorum, normal. Şu ruh halin sağlıklı değil, sadece psikiyatri işini görmez, terapi de lazım sana. O ilaçlar sadece uyutur seni, uyuşturur. Bu çok da sağlıklı değil.
Terapi de lazimdir belki ama ilaclar sadece uyutmaz, beynin kimyasini degistirip hormon salgilamasini duzenliyo, sadece biraz zaman lazim vucudun buna adapte olmasi, rahatliycak ilaclarla bi sure sonra, ben de kullandim senelerce, ordan biliyorum, ise yaramiyo diyip birakmamali.
Bıraksın demiyorum, terapi desteği olmadıkça eksik kalıyor.Terapi de lazimdir belki ama ilaclar sadece uyutmaz, beynin kimyasini degistirip hormon salgilamasini duzenliyo, sadece biraz zaman lazim vucudun buna adapte olmasi, rahatliycak ilaclarla bi sure sonra, ben de kullandim senelerce, ordan biliyorum, ise yaramiyo diyip birakmamali.
Dogru diyosunBıraksın demiyorum, terapi desteği olmadıkça eksik kalıyor.
Sade e şunu söyleyin bana bunları yaşatmış bir insanı hala seviyor olamamDaha önce burda bolanmamla ilgili paylaşım yapmış beni anlayan pek çok insandan güzel destek almıştım.4 ay oldu boşanalı ve saallantıdayım toparlayamadım.16 yıllık evlilik 19 yıllık beraberlik bende tam bağımlılık yapmış.Çok savaş verdim kendimle antidepresan başlamama adına ama pes etmek sorunda kaldım.Geçen hafat lustral 50 mg başladım.Hayatın tadı yok anlamsız geliyor herşey.Bana yaşattıklarına rağmen şu son günlerde eskiye olan özlemim arttı bunu yazarken bile kendimden utanıyorum.Sihirli bir değnek olsa hiç yaşanmamış gibi eskiye dönsem beni aldatmadığı mutlu zamanlara.Ne olur bana destek olun.4 ay sonra yaşananlara rağmen özlüyor olmam normalmi bu kalp acısı daha ne kadar sürecek acaba?
Bence normal boşanma ağır bir travma.Hic kendinize haksızlık etmeyin.Su hayatta geçmeyen acı bitmeyen gece yoktur.Daha önce burda bolanmamla ilgili paylaşım yapmış beni anlayan pek çok insandan güzel destek almıştım.4 ay oldu boşanalı ve saallantıdayım toparlayamadım.16 yıllık evlilik 19 yıllık beraberlik bende tam bağımlılık yapmış.Çok savaş verdim kendimle antidepresan başlamama adına ama pes etmek sorunda kaldım.Geçen hafat lustral 50 mg başladım.Hayatın tadı yok anlamsız geliyor herşey.Bana yaşattıklarına rağmen şu son günlerde eskiye olan özlemim arttı bunu yazarken bile kendimden utanıyorum.Sihirli bir değnek olsa hiç yaşanmamış gibi eskiye dönsem beni aldatmadığı mutlu zamanlara.Ne olur bana destek olun.4 ay sonra yaşananlara rağmen özlüyor olmam normalmi bu kalp acısı daha ne kadar sürecek acaba?
Gerçekten doğru dediniz alışkanlık malesef yeni duruma alışmak biraz zaman alacak sizede kolaylıklar diliyorumEski konularınızı bilmiyorum, ama bende yeni boşandım sayılır. Kalp ağrısı tabiki normal. Yıllar boyunca onunla aynı evde yaşadınız, aynı şeyleri paylaştınız. Alışkanlıklardan vazgeçmek zordur. Bazen atıyorum marketten çikolata alacakken onun en sevdiği çikolatayıda alıyorum. Çünkü adı üstünde alışkanlık. Bazen çocuklar uyuduktan sonra evde yalnız kalıyorum ve ağrıma gidiyor. Zamanla alışılacak. Biraz sabır..
Tşk ederim inş atlatırız hep beraberSizinki kadar uzun değildi ama ben de 4 yıllık evliliğimi bitirdim ilk aylar acıdan ölüyorum sandım biri bisey dese çok aşırı tepkiler veriyordum sürekli öfke patlamalarım oluyordu
Nisan ayında boşandım geçti mi derseniz hayır tam olarak geçmedi hala üzüldüğüm neden böyle yaptı bu aptal herif bizi mahvetti diye çok kahırlandıgım oluyor
Ama onunlayken kafese tıkılmıs bir kuş gribiymişim artık özgürüm kendi kararlarımı kendim alabiliyorum bana siddet uygulayan biri yok evime korkmadan giriyorum bunlar öyle kıymetli şeylermiş ki
Acımında ilk başlara göre çok hafifledigini söyleyebilirim böyle böyle bitecektir Ümit ediyorum
İnanin bazen o kisiyi degilde bir sile olmak iki bireyin ayni evde yasamasi hayati oaylasma cabasi vs ozlem oluyo.Aliskanlik ozleniyor. Yalniz hissetmek cunku korkutuyor insani. Yorumlari okumadim ama aldatildin daha ne ozlemesi diyenler olabilir. Ama ben yuvanin bozulmasina o aile olmanin verdigi hissede ozlem olabilcegini dusunuyorum. Care derseniz ben caresini bulamadim sanirim kademe kademe kabullenmekten geciyor. Bana psk yeni bir seyler yok hayatinda sebepsiz yere ben cok mutluyum yataktan bu sekilde mutlu uyandim diyebilmek sacma. Olumsuzlarin yerini olumlular aldikca hayatin mutluluk icericek demisti. Ama tabi ki bu surecte yerini endiseye birakiyor.Daha önce burda bolanmamla ilgili paylaşım yapmış beni anlayan pek çok insandan güzel destek almıştım.4 ay oldu boşanalı ve saallantıdayım toparlayamadım.16 yıllık evlilik 19 yıllık beraberlik bende tam bağımlılık yapmış.Çok savaş verdim kendimle antidepresan başlamama adına ama pes etmek sorunda kaldım.Geçen hafat lustral 50 mg başladım.Hayatın tadı yok anlamsız geliyor herşey.Bana yaşattıklarına rağmen şu son günlerde eskiye olan özlemim arttı bunu yazarken bile kendimden utanıyorum.Sihirli bir değnek olsa hiç yaşanmamış gibi eskiye dönsem beni aldatmadığı mutlu zamanlara.Ne olur bana destek olun.4 ay sonra yaşananlara rağmen özlüyor olmam normalmi bu kalp acısı daha ne kadar sürecek acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?