• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 4 ay geciken regl ve sonrası 15 günü geçen adet kanaması normal mi acill

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Caldionkaliyo

Güzel günler göreceğiz güneşli günler 🍀🤲🏻
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
464
191
18
Kızlar merhaba . 4 aydır regl olmuyordum pcosum . Regl oldum ilk 3 gün leke şeklinde sonrasında 12 güne kadar yoğun bir şekilde kanama şuan 15nci günü geçti leke şeklinde hala devam ediyor ilk defa böyle birşey yaşıyorum sizce normal mi ?

doktora gidin pek normal görünmüyor 4 ay gecikme ve 15 gün sürmesi, doktor bir baksın içiniz rahat eder
Bu arada pcosum adetim hep gecikir 3-4 ayda bir olurum ama ilk defa bu kadar uzun sürdü regl süreci.. Uzaması neye alamettir genelde bi fikriniz var mı ( doktoru esas alacağım ama fikrinizi merak ediyorum )

Bu arada pcosum adetim hep gecikir 3-4 ayda bir olurum ama ilk defa bu kadar uzun sürdü regl süreci.. Uzaması neye alamettir genelde bi fikriniz var mı ( doktoru esas alacağım ama fikrinizi merak ediyorum )
banada pcos gibi görünüyor demişti doktor benim hep düzensiz olur gecikir yine gecikti en sonki gecikmesinde doktor yumurtan çatlamayıp kiste dönmüş demişti o yüzden gecikmişti yine kist mi oldu diye düşünüp duruyorum bende bunaldım çok sıkıntılı süreç. benim bilgim bu şekilde

banada pcos gibi görünüyor demişti doktor benim hep düzensiz olur gecikir yine gecikti en sonki gecikmesinde doktor yumurtan çatlamayıp kiste dönmüş demişti o yüzden gecikmişti yine kist mi oldu diye düşünüp duruyorum bende bunaldım çok sıkıntılı süreç. benim bilgim bu şekilde
Pcos gerçekten yıpratıcı bir süreç... Allah ikimize de kalbimizdeki neyse en kısa zamanda sağlıkla versin kurtulalım şu illetin doğurduğu sonuçlardan...

Back