- 7 Mayıs 2015
- 1.138
- 560
- 29
-
- Konu Sahibi Aysegul6712
Korkutmak istemiyorum ama gerçekten 4. Ay döneminde cehennemi yaşadım resmen. Sonra geçti ama şuan 8 aylık her şey normal.
Bizimki 1 aya yakın sürmüştüPeki ne zmaan geciyor
Benim bebegimde 3.5 aylik daha baslamadi ama kesin 4. Ay atagi olur. Acayip tırsıyorum bizim diş 2.5 ayliktan beri var salya elini emmesi. Tam uykuya dalicakken Elini emerek uyuyamamasi kolayliklar dilerim
Kesinlikle dördüncü ay atağı diye bir şey var. Sabırlı olun ayı bitince düzelir. Süt için ise emzirme danışmanları var. İrtibata geçebilirsiniz. İnternetten konuyla ilgili videolar vardır eminim ki onları izleyebilirsiniz
4. Ay uyku gerilemesi ayi. Biberon kullaniyormuydunuz daha öncesinde red başlayınca mi biberona başladınız. İlk iş biberon yerine kaşık biberon veya silikon uçlu alistirma bardaklariyla verin sütünüzü. Ve her fırsatta teklif edin. Dusda arabada giderken ,uykulu iken teklif edin. İnşallah döner. Bu günler biraz zor fakat sabır büyüyor ve başa çıkmaya çalışıyor.
Merhaba gözünüzü korkutmak istemem ancak 4.ay atağını doruklarda yaşayan kızım şuan 8 aylık hala sadece uykusunda emiyor. Uykuya ve memeye çok direnirdi çığlık çığlığa uyurdu çocuk denemediğimiz yöntem kalmamıştı ama şükür şuan kolay uyuyor ama hala uyanıkken meme almıyor illa uyuması gerekiyor.
Yorumlarınız için teşekkürler. Evet resmen bende cehennemi yaşıyorum imdat imdatttt yaKorkutmak istemiyorum ama gerçekten 4. Ay döneminde cehennemi yaşadım resmen. Sonra geçti ama şuan 8 aylık her şey normal.
Merhaba, benim kızım da üçüncü ayda bıraktı memeyi şu an dört ayının içinde bir aydan fazladır emzirmeyi deniyorum ama hâlâ uykuda emerse emiyor. Gündüzleri hiç emmiyoMerhaba gözünüzü korkutmak istemem ancak 4.ay atağını doruklarda yaşayan kızım şuan 8 aylık hala sadece uykusunda emiyor. Uykuya ve memeye çok direnirdi çığlık çığlığa uyurdu çocuk denemediğimiz yöntem kalmamıştı ama şükür şuan kolay uyuyor ama hala uyanıkken meme almıyor illa uyuması gerekiyor.
Sadece uykuda emzirdim bir yaşına girecek ay sonu hala aynıyız:) Arada sağdığımda oldu göğsüm şişerse. Bazen sırf emmek için uyuyor emip uyanıyor garip bir hal aldıMerhaba, benim kızım da üçüncü ayda bıraktı memeyi şu an dört ayının içinde bir aydan fazladır emzirmeyi deniyorum ama hâlâ uykuda emerse emiyor. Gündüzleri hiç emmiyo
Siz ne yaptınız, sekizinci aya kadar sütünüzü sağdınız mı sürekli nasıl oldu?
Sütünüz azalmadı mı peki? Ben o kadar zor artırdım ki dört ayda şimdi 100cc çıkınca seviniyorum.Sadece uykuda emzirdim bir yaşına girecek ay sonu hala aynıyız:) Arada sağdığımda oldu göğsüm şişerse. Bazen sırf emmek için uyuyor emip uyanıyor garip bir hal aldı
Bebeğime yetecek kadar oldu hep azaldığını pek hissetmedim tabiki ilk üç ay gibi değil ama bebeğime yetiyor.Sütünüz azalmadı mı peki? Ben o kadar zor artırdım ki dört ayda şimdi 100cc çıkınca seviniyorum.