4. Ay atağı mı bilmiyorum

begum0006

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2023
5
0
28
Merhaba tam 4 aylık bir kızım var son 1 haftadır mama yerken çok ağlıyor yemek istemiyor. Ana kucağında mama yiyor gece yarısı oda isterse istemezse basbas ağlıyor. Ne yapabilirim. Uyku düzeni güzel ama mama konusu çok yoruyor beni. Emzik emiyor ama biberon verince ağlamaya başlıyor. Bu arada meme reddi yaşadım emmesi beni hiç sütümü sağıp veriyorum

Yapıyorlar öyle hasta olmadığından eminsen hiç kendini yıpratma bi bakmışsın çiçek gibiler bi bakmışsın çılgına dönmüş haldeler. 4. Ayda bende yaşadım uyku meme herşey karman çorman oldu sonra geçti başka şeyler geldi falan öyle böyle derken büyüyorlar.

Yok hayır hasta değil gülücük saçıyor oynarken ama mama konusu beni çok yoruyor. Daha az önce denedim uykusundan uyandırıp 40 dakika mama mücadelesi verdik ve kazanan bebeğim asla bir yudum bile içmedi hep diliyle biber onu itti

Hiç inatlaşmayın tek çare bu cok mantıksız ama hepsi aynı şeyi yapıyor hemen hemen. Emmiyor uyumuyor vs sonra normale dönüyor derken diş dönemi huzursuzluğu geliyor bitmiyor yani dönemler ataklar vs hasta olmadıkları sürece dert etmemek ve kendisinin istemesini beklemek süreci kolaylaştırıyor yoksa kendimize cok stres yüklüyoruz ve herşey dahada zorlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…