• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 4 Ay Aşısı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

m_yurekli10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
48
0
86
Bayburt
4 ay aşımızı 8 ağust vuracaklar 1 hafat önce vurorlar mı sehir dışına mecburiyetten cıkacagım.gittiğim yerde sağlık ocağınds vururlar mı?

bence gittiğin yerde vururlar sonuçta aşı tüm sağlık ocaklarında mevcut.aşı kartına yazdırırsın hangi tarihte vurduklarını.eğer sağlık ocağınız bilgi isterse verirsin.ama çok kafana takıldıysa sağlık ocağını ara sor en azından kafan rahat yolculuğa çıkarsın.

Son düzenleme:
canım geç vurulunca sorun olmuyormuşda erken vurulunca sorun oluyor dediler ama sen doktoruna danış...şunuda belirteyim canım ben istanbulda yaşıyorum 1aylıkken kendi memleketimde yaptırdım aşısını sorun olmadı ama 4aylık aşımız vardı geçen ayın 20sinde ve biz eşimin memleketindeydik izinde .gittim sağlık ocağına yapmadılar doktorunuzla görüşmem gerekiyor dedi numarasıda yoktu yanımda ama 1ay süresi var gidince yaptırırsınız dediler ve daha bugün olduk çok şükürr....sen doktorunuzun nosunuda alda yani isterlerse falannn

Back