4. adetimin yerine 2. kere garip kahverengi akıntı

Buseciik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
35
2
24
Merhaba. Buraya yaklaşık 2 buçuk 3 hafta önce bir konu açtım ŞURADAN ulaşabilirsiniz.
Sorunum halen devam ediyor. EDİT2 olarak paylaştığım not geçerli olmadı. Yani adetim gelmiş gibi oldu kırmızı şekilde 3-4 damla kan geldi fakat sabah uyandığımda eski leke halen duruyordu herhangi bir değişim yoktu. Bu durum toplamda 10 gün sürdü. Normal adetim 5-6 gün gibi sürüyordu. Bu anormal durumun 2.5-3 hafta ardından yeniden böyle bir durumla karşılaştım. Henüz 16-17 yaşındayım. 4. adetimi olmam gerekirken 2.5-3 hafta aralıklarla böyle bir şeyin olması beni çok rahatsız ediyor. Endişeleniyorum. Annemle, babamla, halamla konuştum ayrıca instagram'da bir kadın doğum uzmanına da danıştım gerçi ondan halen cevap bekliyorum. Buraya da sormak istedim. Tamamıyla detayıyla anlatıyorum.

İlk gördüğüm zaman 3 damla birşey geldi kahverengi şekilde. Sabah uyandığımda yeniden öyle. Her tuvalete gittiğim zaman sildiğimde bazı lekelenmeler geliyordu. Her tuvaletten 5 dk sonra kontrol ettiğimde kan- kahverengi şekilde en az 2 damla geldiğini gördüm. Ağrım sızım zaten normalde de hiç olmaz bunda da olmadı. Üşütmüş olabileceğim geliyor aklıma, çünkü 1 aydan beri iş yerinde çalışıyorum. Çalıştığım odada tam üzerimde bir klima var. Klima her zaman 18de çünkü sunucu odasında kalmaktayız. Sunucuların ısınmaması gerekiyor. Ondan dolayı bizde orada donuyoruz. 1 hafta önce havalar soğumaya başladı halen 18de klimamız. Ondan dolayı bayağı bir burun akıntısı çektiğimi söylemem gerek. Ayrıca evde her zaman çorapsız dolaşıyorum. Şu 2 haftadır arada bir de nezle olur gibi bir halim var. Dün iş yerinde 16-18 derece klima açıktı bayağı bir tuvalete gittim onun için, üşüttüm zannediyorum. Ancak bu sorun 3 gündür var. Akıntım genelde günde 2-3 kere oluyor. Çok gelmiyor.Bazen kırmızı bazen koyu kahve bazen kahve-kırmızı karışımı geliyor. Belkide genelde kırmızı geliyor fakat kuruduğundan bana kahve gibi gelebilir çünkü biraz önce kontrol ettiğimde kırmızıydı sonra kahveye dönmüş. Lütfen doktorlar falan varsa bana yazsın bu konuda çok endişeliyim korkuyorum. Çikolata kisti olma ihtimalim ne lütfen söyleyin.:KK43: