Selam saçlarım koyu sarı uçları balyajlı platine yakın rengi sıkıldım koyultmak istiyorum kendi saçımda koyu kahve voila 4.8 aldım siyah mı çıkar renk? sadece 4 yazsa almazdım ama 4.8 diyor koyu kestane karamel rengin adı eski adıyla sütlü kahve
fikirlerinizi bekliyorum saçım siyah mı olur sizce
Selam saçlarım koyu sarı uçları balyajlı platine yakın rengi sıkıldım koyultmak istiyorum kendi saçımda koyu kahve voila 4.8 aldım siyah mı çıkar renk? sadece 4 yazsa almazdım ama 4.8 diyor koyu kestane karamel rengin adı Ieski adıyla sütlü kahve
fikirlerinizi bekliyorum saçım siyah mı olur sizce
Ben sapsarı saçlarımı 6.0 la boyadım baya koyu kahve olmuştu ama akıyo sonra tabi ilk koyu bi renk çıkar iki hafta sobra o renkten eser kalmaz :) ama yanında ki 8 içindeki tonları simgeliyo yine o aldıgın 4 numara koyuluğunda bence 6 numara falan al 5 ten aşşağsı siyah gbi çıkıyo
Ben sapsarı saçlarımı 6.0 la boyadım baya koyu kahve olmuştu ama akıyo sonra tabi ilk koyu bi renk çıkar iki hafta sobra o renkten eser kalmaz :) ama yanında ki 8 içindeki tonları simgeliyo yine o aldıgın 4 numara koyuluğunda bence 6 numara falan al 5 ten aşşağsı siyah gbi çıkıyo
Sağol canım önceden de saçım siyah olmuştu ama akınca rengi güzelleşmişti koyu almamdaki neden zeminin sarı olması... Ben sarıların tamamen kapanmasını istiyorum özellikle balyajların ..Buna boyasam aktıkça nasıl bir renk olur içinde karamel de var kötü durmaz umarım kızıllık verir mi