4+6 haftalik hamileyim ama kese gorunmedi normal mi?

Ferbus

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
105
17
32
Bugün doktora gittim 10 gün önce beta14.50 çıkmıştı hamilesiniz denmişti şuanda 4+6 haftalık maileyim kontrol için gittim ama kese gorunmedi tekrar kan aldi4di akşamı bekliyorum sizce görünmemesi normal mi alttan muayene yapmadı ama üstten baktı sadece ultraso da ondada görülmedi zaten siz kaçıncı haftasında gördünüz bebeğinizi??

Çok erken şuan , hemde karından bakmış şaka gibi. Bazi doktorlar cidden sanki manavdan diplomayı almış gibi . Bekleyin biraz ve vajinadan kese bakılması lazım şimdilik

Erken daha. Beta degeriniz 1500-2000 civari olunca vajinal, 4000-5000 civariyken de karindan gorulebilir. Siz 14,50 degerinizi 2 gunde 1 2’ye katlayarak hesaplayin iste ortalama

O kadar küçükken üstten görünmesi çok zor zaten . Alttan bakmaları gerekirdi . Benim 6+5 te üstten görünmüştü . İlk başlarda hep alttan baktılar .bunu bilmeyip sizi boşuna strese sokan doktorlar

Gerçekten pes ya o haftada karından baksa ne görecek ki daha çok küçük strese girmeyin doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim

Doktorunuz sizi daha hamileliğin başında sizi tedirgin etmemek için alttan bakmamıştır. Rahim duvarınız kalınlaş mı vs onlara bakmıştır. Beta takibi yapması da gayet normal. Beta değerinizin şu an çok düşük olduğunu ve daha kesenin görünmeyeceğini doktorunuz size açıklamadı mı ?

Çok erken gitmissiniz kese görmeye bence.

Erken daha. Beta degeriniz 1500-2000 civari olunca vajinal, 4000-5000 civariyken de karindan gorulebilir. Siz 14,50 degerinizi 2 gunde 1 2’ye katlayarak hesaplayin iste ortalama
Evet kan sonucunu aldıktan sonra söyle boşuna strese soktu beni 1802 cıktı değerim 1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışını dinle dedi 5+1 miş bugün öğrendim 4+6 biliyordum

Kan sonucunu görünce söyledi 1802 cıktı biraz onced3 doktordan geldik alttan baktı keseyi gördü sonra söylüyor ustt3n bakınca görülmez diye boşuna strese söktü sabahtan beri beni

Evet kan sonucunu aldıktan sonra söyle boşuna strese soktu beni 1802 cıktı değerim 1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışını dinle dedi 5+1 miş bugün öğrendim 4+6 biliyordum
O değerler çok değişken oluyor 1 -2 günden bir şey olmaz canım. Ben bı gittim 5+3 dedi bir iki gün sonra 6+5 dedi, yanıltır yani o değerler.

Korkma canım ben 6. Haftada 6409 değerle görmedim dr benide korkuttu dış gebelik olabilir diye 2 gün sonra gittim gördük şükür minicikti erken daha senin

5+1 de gittim benim kese göründü ama kalp atışı görünmedi. 2 hagta sonra kalp atışı İçin çağırdı bakalım nasip

kuzum 14.50 çıktığında batın kaçıncı günüydü acaba

Kızlar sümüksü pıhtı gibi birşey geldi idrarımı yaparken sizce ne olabilir hemen yattım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…