Selam kızlar, yardım eder misiniz? Aslında ben iki çocuk annesiyim ama gebeliklerim geçeli çok oldu.İkinci gebeliğimi üç aylıkken ultrasonda öğrendim.Ama aslında iki aylıkken evde testler, sağlık ocağında ve hastanede hem idrar hem kan testi yaptırdım ve negatif çıktı,o sonuçlara güvenerek biraydan fazla sağlık sorunum nedeni ile ağır ilaç kullandım.Çocuğa zarar verdiğini düşünerek almak istediler biz aldırmadık. Şükür oğlum şimdi onüç yaşında sağlıklı.... Anlatmak uzun süre yaşadıklarımı, neyse şimdi yine bazı belirtileri yaşıyorum. Bu arada ben iki oğlumuda göğüs damarlarımın belli olmasından bildim, şimdi damarlarım net değil ama göğüs sızlaması, kasık ve karın ağrısı, mide bulantısı, uyku hali, ekşi yiyeceklere aşırı istek, sık ama az idrar yapma, bir iki gündür de sırt ağrısı var, dediğim gibi gebeliklerimi yaşayalı çok uzun oldu, yani bu belirtileri gören arkadaşlar varmı, bu arada adet günü geçeli üç gün oldu. Sat 3ağustos tabi oda adetse, çünkü iki gebeliğimde beşgüne yakın ve adet gibi üstüne gördüm. Bu son adet de yine beşgün oldu. Bir önceki adet günümde 6temmuz du. O normaldi. Fikirlerinizi, yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden