Ben 3 ay adet göremediğim için doktora gittim. Bana sol yumurtalığında 4,5cm kist var dedi, birde tahlil falan yaptırdı. Bana kistin alınması gerekebileceğini tümör olma olasılığından bahsetti ilaçla adet olunca tekrar gel takip edicem dedi gittim tekrar muayane oldum bu defa bana bişeyin yok kist kaybolmuş dedi:1shok:
Bir ay içinde kist kaybolurmu:uhm: adetle kayboluyorsa bu ne tür bir kist? bana hiçbir açıklama yapmadı bilenler varsa bana yardımcı olsun. Yoksa başka bir doktora dahamı gideyim...:çok üzgünüm:
:bbo:merhaba aynı dert bendede vardı 4aydır adet olmamıstım 2kutu ferlutal verdı dr gelmedıve basıt kıst var buyuyor dedı enson pazartesı gıttım baska dr cm soylemedı o gunde oyle belım agrıyordu neyse cyclo-progynova verdı gelmezse kıstı alırız dedı ogece malum belırtıler kaybolunca umıdı kesıp hapımı ıctım salı geldı dr sordum 5gun aradan sonra ıcmeye baslabıtır adet olup bıtınce gel bakalım dedı yarın hapa baslıyorum ısaallah senınkı gını benımkıde gıtmıstır gıder dedı cok uzun oldu ama e2tahlılım 664 cıktı o kıst yuzunden yuksekmıssenınkı kactı gecmıs olsun arkadasım
ya bendede ultrasonda bısıler cıktı ama sona dogum kontorl hapıyla bısıler oldu ama ole kıst ve amelyattan bahsedıyorsun bana doktorum bı kre ölüceksin!!!!!!! pauahahahah geceresıcee doktor ayrıcaaaaaaaaaaaaaa ole hemen amelyat masasına yatılırmıııı yaaa bıde kısttı 6 ay gozetımde tutulması gerekırrrr buyume kuculme war mı dıeyyye bol bol su ıcıppp ultrasonda bakılması sıkış:enbuyukkk:ık bı sekılde bıde normal halde salakmı o dr neeee????
banada aynı şekilde dr.kistin adını söylemedi.ama yumurta çatlayamadığı için olabiliyormuş. adet düzensizliği yoktu bende.3ay doğum kontrol hapı kullandım temizlendi 3.5 cm solda 2 cm. sağda vardı.sonra tekrarladı ultrasonda dr.gördü bi sonraki ay gittiğimde adetimle kaybolmuştu.bi anlam veremedim.
Hırçınım konuşmuştuk senle gitmedinmiii hala doktoraaaaaaaaa :mymeka: ne bekliyorsun
cnm ben düzenli adet görüyorum, 2 sene önce kontrole gittiğim zaman, doktor 3 cmlik bir kist farketti solda.Önce çikolata kistinden şüphelendiler, şalç verdi doktor, 2 ay içinde tamamen kayboldu yasmin ile.Şu ana kadar da tekrarlamadı Allahıma şükür, kaybolabilir yani bir ameliyata gerek kalmadan.
kızlar merhaba;bende geçen hafta jinekolağa gittim.ultrason yapınca 5-6 tane kist varmış yumurtalıklarımda.over kisti dedi.şikayetim ise,adet günümden 10 gün önce kahverengi ve bazende kalnlı lekeler gelmeye başladı ve hiç kesilmeden devam etti.doktorda kistlerin bunu yapacağını söyledi ve diane 35 isimli doğum kontrol ilacını verdi.ve bitince (21 tane)kontrole gel dedi..yalnız bu ilaç sinir ve iştah açılması yaptı bende sanki.ilaç tanmıdır acaba merak ediyorum.çok kilo almak istemiyorum.zaten yeni düzene girdim.bi de bu ilacı 21 gün kullanıp kontrole gidince tekrar mı verir?ya kilo almamam gerek..cvp yazarsanız sevinirim.herkese iyi günler..
merhaba bende klomen kullandım bi sürü kistimtim oldu en büyüğü 5 santimdi hattta bitanesi patladı b3end edoğum kontrol hapı içiyorum ve soğan suyunu8da içiyorum mkontrole gidecem gimemişse boşallam işlemi yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?