4-5 haftalık hamileyim lekelenmelerim var…

Stuborn34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2019
5
0
86
31
Açık pembe renkte lekelenme bir kaç gündür ara ara geliyor. progestanın hem iğnesini hem fitilini kullanıyorum geçen ay düşük yaptım. Bilgi verir misiniz Salı günü kontrolüm var hayırlısı bakalım😟

Ben yaşamadım ama böyle lekelenme yaşayıp hamileliği sağlıklı devam eden var. Zaten progestan kullanıyormuşsunuz. Lekelenme ne zaman başladı bu arada

Açık pembe renkte lekelenme bir kaç gündür ara ara geliyor. progestanın hem iğnesini hem fitilini kullanıyorum geçen ay düşük yaptım. Bilgi verir misiniz Salı günü kontrolüm var hayırlısı bakalım😟
Dusukden hemen sonrami hamile kaldiniz 👏🏽👏🏽
Yerlesme kanamasi olabilir korkma

Bende 4+4 teyim iki gündür pembemsi bir lekenme geliyor bazen kahverengi henüz gidemedim doktora siz ne durumdasınız bilgilendirirseniz sevinirim doktor ne dedi size

Merhaba kızlar doktora gittim kalp atışı durmuş denildi. Başka doktora gittim oda kalp atışı duyamadı fakat kesem çok büyümüş herşey normal gibi ağrım yok kanamam yok bende anlamadım 7 gün sonra randevum var hala kalp atışı yoksa sanırım kürtaj olucam çok da korkuyorum 😞

Merhaba kızlar doktora gittim kalp atışı durmuş denildi. Başka doktora gittim oda kalp atışı duyamadı fakat kesem çok büyümüş herşey normal gibi ağrım yok kanamam yok bende anlamadım 7 gün sonra randevum var hala kalp atışı yoksa sanırım kürtaj olucam çok da korkuyorum 😞
İnşallah 7 gün sonra olumlu haber alırsınız. Ama benimde ağrım kanamam yoktu lekelenme bile yoktu ama kalp atışı da yoktu. 1 hafta 10 gün sonunda bende kürtaj oldum. Kürtajdan korkmayın. Zaten anestezi altında oluyor. Psikolojik kısmı daha zor tabi insan üzülüyor doğal olarak🙁 hakkınızda hayırlısı olsun.

Back