- 15 Ağustos 2023
- 92
- 14
- 3
- 21
- Konu Sahibi elif131359
4 buçuk haftalık gebelik karından ultrason kese göründü ama bebek yok ne zmn bebk oluşur ne zmn görürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım daha çok erken 6 ve 7 haftalarda kalp atımı duyulur oda geç döllenme değil ise, hayırlı olsun inşallah4 buçuk haftalık gebelik karından ultrason kese göründü ama bebek yok ne zmn bebk oluşur ne zmn görürüm
Daha önce boş gebelik geçirdim korkuyorum sabırsızım daha yeni bugun keseyi gördüm 6+3 günlük olması gerekirken 4+ 5 günlük sinir oldum artık valla soğudum bıktım hastaneye gidip gelmekten perşembe gene gitçem biriyle gitmişken devlete göstereyim diyom görünürmü görünmezmi bilmiyorum tam beş haftalık olcam ozmn6-7.haftalarda bebekte gorunur.kalp.atisida alinir
Amin sağolun Geç döllenme 6+3 olması gerekirken 4+5 karından bugun keseyi gördüm sabırsızım bi kere boş gebelik geçirdim bebeği kalp atışını görene kadar içim rahat olmıycakCanım daha çok erken 6 ve 7 haftalarda kalp atımı duyulur oda geç döllenme değil ise, hayırlı olsun inşallah
Strese sokma kendini sakın canım insallah duyacaksınAmin sağolun Geç döllenme 6+3 olması gerekirken 4+5 karından bugun keseyi gördüm sabırsızım bi kere boş gebelik geçirdim bebeği kalp atışını görene kadar içim rahat olmıycak
İnşStrese sokma kendini sakın canım insallah duyacaksın
Adet süresi ve üstüne görme dışında diğer belirtiler bende de oldu. Bel ve sırt ağrısı, memelerde inanılmaz ağrı oldu. Çok halsizdim, sık idrara çıkma.. bunların hepsi vardı.Selam kızlar, yardım eder misiniz? Aslında ben iki çocuk annesiyim ama gebeliklerim geçeli çok oldu.İkinci gebeliğimi üç aylıkken ultrasonda öğrendim.Ama aslında iki aylıkken evde testler, sağlık ocağında ve hastanede hem idrar hem kan testi yaptırdım ve negatif çıktı,o sonuçlara güvenerek biraydan fazla sağlık sorunum nedeni ile ağır ilaç kullandım.Çocuğa zarar verdiğini düşünerek almak istediler biz aldırmadık. Şükür oğlum şimdi onüç yaşında sağlıklı.... Anlatmak uzun süre yaşadıklarımı, neyse şimdi yine bazı belirtileri yaşıyorum. Bu arada ben iki oğlumuda göğüs damarlarımın belli olmasından bildim, şimdi damarlarım net değil ama göğüs sızlaması, kasık ve karın ağrısı, mide bulantısı, uyku hali, ekşi yiyeceklere aşırı istek, sık ama az idrar yapma, bir iki gündür de sırt ağrısı var, dediğim gibi gebeliklerimi yaşayalı çok uzun oldu, yani bu belirtileri gören arkadaşlar varmı, bu arada adet günü geçeli üç gün oldu. Sat 3ağustos tabi oda adetse, çünkü iki gebeliğimde beşgüne yakın ve adet gibi üstüne gördüm. Bu son adet de yine beşgün oldu. Bir önceki adet günümde 6temmuz du. O normaldi. Fikirlerinizi, yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Çok teşekkür ederim ilginiz içinAdet süresi ve üstüne görme dışında diğer belirtiler bende de oldu. Bel ve sırt ağrısı, memelerde inanılmaz ağrı oldu. Çok halsizdim, sık idrara çıkma.. bunların hepsi vardı.
Kızlar başka fikri bilgisi olan var mı yardım lütfenSelam kızlar, yardım eder misiniz? Aslında ben iki çocuk annesiyim ama gebeliklerim geçeli çok oldu.İkinci gebeliğimi üç aylıkken ultrasonda öğrendim.Ama aslında iki aylıkken evde testler, sağlık ocağında ve hastanede hem idrar hem kan testi yaptırdım ve negatif çıktı,o sonuçlara güvenerek biraydan fazla sağlık sorunum nedeni ile ağır ilaç kullandım.Çocuğa zarar verdiğini düşünerek almak istediler biz aldırmadık. Şükür oğlum şimdi onüç yaşında sağlıklı.... Anlatmak uzun süre yaşadıklarımı, neyse şimdi yine bazı belirtileri yaşıyorum. Bu arada ben iki oğlumuda göğüs damarlarımın belli olmasından bildim, şimdi damarlarım net değil ama göğüs sızlaması, kasık ve karın ağrısı, mide bulantısı, uyku hali, ekşi yiyeceklere aşırı istek, sık ama az idrar yapma, bir iki gündür de sırt ağrısı var, dediğim gibi gebeliklerimi yaşayalı çok uzun oldu, yani bu belirtileri gören arkadaşlar varmı, bu arada adet günü geçeli üç gün oldu. Sat 3ağustos tabi oda adetse, çünkü iki gebeliğimde beşgüne yakın ve adet gibi üstüne gördüm. Bu son adet de yine beşgün oldu. Bir önceki adet günümde 6temmuz du. O normaldi. Fikirlerinizi, yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Bebeğin gözüktü mü4 buçuk haftalık gebelik karından ultrason kese göründü ama bebek yok ne zmn bebk oluşur ne zmn görürüm
Gözün aydın canım sağlıkla ilerler inşaAllah darısı bana inşaAllah. Benimde geç döllenme. Şuan adet tarihine göre 6+1 im ama betam düşük çıktı o yüzden yeni 4 haftalık olduEvet 6+6 ken hem bebği gördüm hem kalp atışını duydum
Teşekür ederim amin inş ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi benimde geç döllenme 9 haftalık olması gerekirken 7+5 haftalık olsun sağlıklı olsunda haftasına yetişirGözün aydın canım sağlıkla ilerler inşaAllah darısı bana inşaAllah. Benimde geç döllenme. Şuan adet tarihine göre 6+1 im ama betam düşük çıktı o yüzden yeni 4 haftalık oldu
Bende 5+3 kese görünmesi hala bekliyorum 15.09 cuma beta hcg 424 çıkmıştı 18.09 pazartesi 739 çıktı beta artışım da olması gerekenden düşük dış gebelik mi diye baktilar bişey göremediler cuma günü tekrar gdecem bakalm inşaallah her şey yolunda gider ben de görürüm bebeğimiBenim 5+1 de kese bile gözükmedi. 6+3 te kese ve kalp atişini gordük.