4-5 DAMLADAN HAMİLE KALINIR MI?

yagmurnaz1223

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
3
0
1

ilişki sırasında 4-5 damla içime boşaldı erkek arkaddaşım büyük ihtimalle adet haftam yumurtlama zamanım değil kızlıgım da bozulmadı hamile kalma olasılıgım nedir yani. sonra zaten baya aktı vajinamdan bişiler gaz çıkışı falan oldu. gebe olmamam için ne uygulamam gerek hap vs alamam

Ertesi gün hapı var onu al

17 yaşındayım bu yüzden vermiyorlar
Çocuğum 17 yaşnda niye bu işlere kalkışıyorsun Okulunu okuyup hayatını kursan sonra güzel güzel sevgilinle evlensen ne olur sana Bu arada birisi daha vardı 17 yaşında sevgilisiyle yaknlaşıp hamile kalr mıym diye korkmuştu o musun sen yoksa ? Haa birde sevgilin şuan suuç işliyor reşit olmayan bir çocuğa cinsel istirmar var sen istesen de istemesen de haberin olsun..

Sonunu düşünmeden neden böyle bir işe kalkışıyorsun pes!
Hamile kalmak için Bi damla bile yetebilir Rabbim istedikten sonra ki korunan kaç kişi var hamile kalan daha reşit bile değilsin bu neyin cesareti aileni düşün kardeşim kendini düşünmüyorsan bile inşallah değilsindir hamile ne deyim

Aaahh ahhh
Madem bir işe kalkisiyorsunuz tedbirinizi alın.
Ayrıca bekaretin bozulmadan icine nasıl boşalıyor erkek arkadaşın ??
Olacağı varsa bir damladan bile olur. Nasıl kafadasiniz yaa olan olmuş ertesi gün hapı bile almamissin olduysa yapabileceğin hicbirsey yok adetini bekle.
Bir daha da tedbirini alıp yap ne yapacaksan .

Ve evet önceki yoruma katılıyorum daha reşit bile değilsin hamile kalsan ne olacak hiç düşündün mü ?
Güzel güzel vakti geldiginde yaşayın lütfen ya sonra vay efendim zar diktirme konuları vay efendim nişanlıma bakire olmadığımi söylemedim ne yapicamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…