4.5 Aylik bebegim ishal..

delaleminsin2013

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
60
1
621
Hollanda
bebegim 2 haftadan fazla ishal ama halen gecmedi, sumuksu salgi var kakasinda ve yesil surekli, doktora goturdum birseyi yok dedi tahlil yapmadi sadece karnini dinledi okadar, belki emzirdigim icin sut dokunabilir dedi sute karsi alerjisi olabilirmis.. Bu durumu bilen varmi?

valla benim kızım da da oldu 7 aylık şimdi belkide geçi,ş sürecinden dolayıdır? netice de vücutları yeni yeni ek gıdalara alışıo.üzme kendini bide rota aşısı var bebekleri zehirli ishalden,rota virüsünden koruyo.özel bi aşı 150 tl 2 doz vuruluo durumun varsa yaptır bence bnm arkadaşım yaptırmadı ve bebeği 8 aylıkken kaptı rota virüsünü.bebişe öpücükler

arkadasim tekrar doktora gittim, bu gittigimde kendi doktorumdu cunku gecen nobetciye gitmistim ama birseyi yok diyor burdaki doktorlar sumuksu salgi pek onemli degilmis usutmus goya balgamdan oluyormus, atesi olmadigi surece sorun yok diyor sut grubundan birsey icmiyorum yemiyorumda ama halen sivi ve sumuksu afedersin ben anlamadim gitti icim gidiyor ustelik sizlaniyor surekli zanki karni cok agriyor gibi yavrumun...Burdaki doktorlara gore hersey normal moralim cok bozuluyor bu duruma inan Hollandada Turk doktoru bulsam alacam oglumu gidecegim gostermeye,son carem yakinda Turkiyeye gelip gostermek istiyorumm cunku Turkiye herseyi cok iyi arastiriyor gozunu sevim vatanimin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…