4+3 yeni hamilelikte yumurtalıkların olduğu yerlerde sızlama ağrı

serbestcns

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2023
4
3
6
30
Kızlar merhaba 4+3 hamileyim 3 haftalıkken yeni öğrendim ilk hamileliğim tecrübeli , benim gibi yeni hamiş olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum herkes rahimde alt kasıkta sancıdan bahsediyor benimde rahimde sızlama elektriklenme gibi belirtilerim oldu fakat çoğunlukla yumurtalıklarım sızlıyor ağrıyor bazen sağ bazen sol bazende her iki tarafta briden oluyor bu cuma kontrolüm var fakat sizinde fikirlerinizi almak istedim benim gibi böyle bir durum yaşayanlar var mı yardımcı olursanız çok sevinirim 2 ay önce her iki yumurtalıkta çikola kisti ameliyatı olmuştum fakat sağ yumurtalıkta 2.5 cm tekrarladığını hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce kontrolde öğrendim benim gibi olan arkadaşların fikilerine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

Merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim daha kaç haftalık bilmiyorum son adete göre 4+2 gözüküyor. Benimde kasıklarımda rahmimde adet olacak gibi ağrılarım oluyor umarım normaldir.

Benim de ilk öğrendiğimde böyle ağrılarım vardı. 7. Haftaya kadar sürdü

Merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim daha kaç haftalık bilmiyorum son adete göre 4+2 gözüküyor. Benimde kasıklarımda rahmimde adet olacak gibi ağrılarım oluyor umarım normaldir.
merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim daha yumurtalık bölgesi birde yan boşluklarıma doğru ağrı olunca bir sormak istedim herkes daha çok rahim diyor ama benim ara sıra rahimde sızlama oldu o yüzden kafamda soru işaretleri kalmıstı çok sağol sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…