canım 8. haftada kalp atışlarını duymaya gittiğimizde tek kese var idi.
Sadece kuzumun birinin klap atışını duymuştuk. 9+4 te kontrole gittim ve
2 kese var dedi doktorumuz :)) ve şuan çok şükür 2 kese ile 29. haftaya geldik :))
Rabbim hakkında hayırlısını versin en önemlisi sağlıklı olması...
canım 8. haftada kalp atışlarını duymaya gittiğimizde tek kese var idi.
Sadece kuzumun birinin klap atışını duymuştuk. 9+4 te kontrole gittim ve
2 kese var dedi doktorumuz :)) ve şuan çok şükür 2 kese ile 29. haftaya geldik :))
Rabbim hakkında hayırlısını versin en önemlisi sağlıklı olması...
öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.
benim 4+2 de kan değerim 1452 idi.
ve 7. haftada tek kesa, tek kalp atışı vardı.9. haftada ise iki bebiş gördük.
şuan 12+4 günlük ikizlere hamileyim.
darısı tüm dileyenlerin başına.Amin
gıymatlım merhaba benim de sat 4 şubat ama benimki tüp bebek 2 martta 64 5 martta 233 10 martta da 2773 gibiydi değerim bir haftadan fazladır kahverengi ara ara da kırmızı ve bazen de pembe akıntım geldi kırmızı geldikten sonra proluton vuruldum,kırmızı gelmiyor ama kahverengi çok az da pembe akıntı devam ediyor bi de bende bir haftadır çok fena kasık ağrıları oluyor sürekli yatıyorum .ben de inşallah yarın dr gidecem eğer hala benimleyseler görecez bakalım senin son durumun nedir doktora gideceğini yazmışsın acaba kese veya keseleri görebildin mi
öncelikle gözünüz aydın hayırlı olsun benimde 4 haftalıkken hcg 378 çıkmıştı ve şuan üçüzlerime hamileyim :) ama 3 keseyi birden 6 haftalıkken gördük hemen gözükmemişti canım. çok heyecan verici bişi inş senin için hayırlısı olur .
öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.
benim 4+2 de kan değerim 1452 idi.
ve 7. haftada tek kesa, tek kalp atışı vardı.9. haftada ise iki bebiş gördük.
şuan 12+4 günlük ikizlere hamileyim.
darısı tüm dileyenlerin başına.Amin
Saolun sizinki de hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla
kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben artık vaktin
yaklaşmasıyla beraber sabırsızlanmaya başladım :))
gıymatlım merhaba benim de sat 4 şubat ama benimki tüp bebek 2 martta 64 5 martta 233 10 martta da 2773 gibiydi değerim bir haftadan fazladır kahverengi ara ara da kırmızı ve bazen de pembe akıntım geldi kırmızı geldikten sonra proluton vuruldum,kırmızı gelmiyor ama kahverengi çok az da pembe akıntı devam ediyor bi de bende bir haftadır çok fena kasık ağrıları oluyor sürekli yatıyorum .ben de inşallah yarın dr gidecem eğer hala benimleyseler görecez bakalım senin son durumun nedir doktora gideceğini yazmışsın acaba kese veya keseleri görebildin mi
inşallah hiç bir sorun yoktur bebeklerinde sağ salim Mevlam kavuştursun.. ben doktora gittim evet keseyi gördük çok şükür. yolk saç denen keseciğide gördü içinde.. şu an normal seyrinde devam ediyor. haftaya gidince bebeği göreceğiz kısmetse.. daha benim çok erken. bugün 5+4 günlüğüm..
ben düşük engelleyici progestan kullanıyorum bebe aspriniyle beraber
kasık ağrısı ve kasılma bende de var. bazen bişi oldu sanıp lavaboya gidiyorum Allahım korktuğumuza uğratmasın :18:
öncelikle gözünüz aydın hayırlı olsun benimde 4 haftalıkken hcg 378 çıkmıştı ve şuan üçüzlerime hamileyim :) ama 3 keseyi birden 6 haftalıkken gördük hemen gözükmemişti canım. çok heyecan verici bişi inş senin için hayırlısı olur .
inşallah senin için en iyisi olur rabbim kimsenin altında kalacağı yükü vermiyor biz 29 haftamıza geldik bakalım hayırlısıyla bundan sonrasıda güzel olur inşallah
arkadaşlar merhaba,
benim sat 2 mayıs 2013. adetim geciktikten bi hafta sonra iki ayrı markadan idrar testi yaptım pozitif çıktı. iki gün sonra da doktora gittim vajinal yoldan ultrasonla kontrol etti ve keseyi gördük çok şükür. sonra da testler verdi yaptırmam için ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi. şimdi yurt dışında olduğu için ulaşamıyorum ve çok meraklanıyorum. şu an netten yaptığım hesaba göre 6. haftam doldu hatta bugün 6+1 im ve dün yaptırdığım kandaki beta hcg testi 11125 çıktı. bu normal bi değer mi acaba? mol veya dış gebelik olmasından çok korkuyorum. lütfen yardım edin:18::18::18::18: