4+3 .... Beta Hcg 2275 .. çoğul gebelik midir ?

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
çoğul bebek tecrübesi olan arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var
4+3 günlükken kan tahlilinde beta Hcg 2275 çıktı, küçük bi kese göründü. ama dr pazartesi günü tekrar görelim dedi.
bu değerler çok yüksek mi yada normal mi ?

arkadaşlar bir cümle de olsa fikrinizi yazarsanız memnun olacağım. bu değerlerin normal olup olmadığını bilmek istiyorum sadece :58:

............................................. başka foruma yazacaklarımı bulraya yazmışım silmek zorunda kaldım arkadaşlar

Son düzenleme:
çoğul bebek tecrübesi olan arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var
4+3 günlükken kan tahlilinde beta Hcg 2275 çıktı, küçük bi kese göründü. ama dr pazartesi günü tekrar görelim dedi.
bu değerler çok yüksek mi yada normal mi ?

canım 4 3 günlükken kese görünmez ama son aedt tarihini yazarsan fikir verebilirim bende suan ikizlerime hamileyim

5 haftalıkken değerim 4000 di canım. şuan ikiz bebeklerime hamileyim.
Allah gönlüne göre versin...

gıymatlım canım diğer forumdada söyledim sana bende 5haftalıkken değerim 5340tı tek kese tek bebiş kucağımda şuan eğer doktro tek kese gördüyse muhtemelen bir tanedir ama bellide olmaz pazartesiyi bekleyelim valla ikiz olsa pek bi hoş olur bence:52:

gıymatlım canım diğer forumdada söyledim sana bende 5haftalıkken değerim 5340tı tek kese tek bebiş kucağımda şuan eğer doktro tek kese gördüyse muhtemelen bir tanedir ama bellide olmaz pazartesiyi bekleyelim valla ikiz olsa pek bi hoş olur bence:52:

canım benim içimi rahatlattın. zaten buralarda araştırdım herkeste farklılık göstermiş hcg seviyeleri.. :34:

kan değerleri kişiden kişiye değişiyor canım,, bence ona bakarak yorum yapmak yanlış olur.. benim 4 haftalıkken 444 çıktı değerim üçüzlerim oldu,, arkadaşımın aynı hafta 414 çıktı tek bebeği oldu.. sonuçta kana geçen hormon oranı o .. en güzeli 7-8 haftalıkken kese+kalp atışı ile belli olur..

inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını yada evlatlarını ..

hayatım her kesın bhcg sevıseyı farklıdır yuksek olunca hemen ıkız dusunmemelıyız .. benım basta dusuktu sonra bi fırladı kii... tek bebek tek oğluşşş:) :49:

Gıymatlım canım tebrik ederim.Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Sen aşılama ilemi hamile kaldın kaçıncı aşılamaydı?Ve adete 5 gün kala bir belirtin varmıydı?Bende aşılama yaptırdım ve sonuç bekliyorum seninde aşılama yaptırdığın kalmış aklımda yanılıyorsam özür.:38:

kan değerleri kişiden kişiye değişiyor canım,, bence ona bakarak yorum yapmak yanlış olur.. benim 4 haftalıkken 444 çıktı değerim üçüzlerim oldu,, arkadaşımın aynı hafta 414 çıktı tek bebeği oldu.. sonuçta kana geçen hormon oranı o .. en güzeli 7-8 haftalıkken kese+kalp atışı ile belli olur..

inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını yada evlatlarını ..

hayatım her kesın bhcg sevıseyı farklıdır yuksek olunca hemen ıkız dusunmemelıyız .. benım basta dusuktu sonra bi fırladı kii... tek bebek tek oğluşşş:) :49:

5 haftalık ikiz hamileydim beta hcg sadece 49 du :))

hepiciğinize teşekkür ederim.. aynen dediğiniz gibi herkeste başka başka çıkmış hcg... artık pazartesiyi bekleyim.. sabredip oturayım :1:

Gıymatlım canım tebrik ederim.Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Sen aşılama ilemi hamile kaldın kaçıncı aşılamaydı?Ve adete 5 gün kala bir belirtin varmıydı?Bende aşılama yaptırdım ve sonuç bekliyorum seninde aşılama yaptırdığın kalmış aklımda yanılıyorsam özür.:38:

Allah razı olsun. sanada aşılamanın müjdesini duyursun mevlam inşallah..

canım ben aşılamayı düşünüyordum fakat eşim razı olmadı.. şu an düşünmüyoruz dedi kestirip attı konuyu...
bende onun ikna olacağı zamanı bekliyordum. hiç ısrar etmedim. gönülsüz olmasını istemiyordum..
bu ay Allahın lütfuyla hamile kaldım. aşılama filan değil... Şükürler olsun ki 3 yıldır olan imtihanımızı böyle bi sevinçle bitirdi Mevlam..
inşallah Rabbim bu acıyı taşıyan herkese en yakın zamanda nasib etsin Böyle bi mutluluğu :58:
.
.

Son düzenleme:
Allah razı olsun. sanada aşılamanın müjdesini duyursun mevlam inşallah..

canım ben aşılamayı düşünüyordum fakat eşim razı olmadı.. şu an düşünmüyoruz dedi kestirip attı konuyu...
bende onun ikna olacağı zamanı bekliyordum. hiç ısrar etmedim. gönülsüz olmasını istemiyordum..
bu ay Allahın lütfuyla hamile kaldım. aşılama filan değil... Şükürler olsun ki 3 yıldır olan imtihanımızı böyle bi sevinçle bitirdi Mevlam..
inşallah Rabbim bu acıyı taşıyan herkese en yakın zamanda nasib etsin Böyle bi mutluluğu :58:
.
.

Ne güzel:16::16::16:Allah tamamına erdirsin.Sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmenizi dilerim.
Aminnn.

canım 8. haftada kalp atışlarını duymaya gittiğimizde tek kese var idi.
Sadece kuzumun birinin klap atışını duymuştuk. 9+4 te kontrole gittim ve
2 kese var dedi doktorumuz :)) ve şuan çok şükür 2 kese ile 29. haftaya geldik :))
Rabbim hakkında hayırlısını versin en önemlisi sağlıklı olması...

Back