4+2 gebelik ve kasik agrilari

Moonlightsky

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
199
41
18
35
Merhaba arkadaslar henuz 3+3 ken gebeligimi idrar testinden silik bir sekilde ogrenmistim. Bu kadar erken ogrenmemin sebebi ovulasyon gunumun erken olmasindandi.
Suanda 4+2yim . Dun yaptigim gebelik testinde koyulasmisti ikinci cizgi. Henuz doktora gidemedim. Doktor randevuma 10 gun var yurtdisindayim diye burda sistem biraz farkli.

Suan beni endiselendiren kasik agrilarim. Bazen geciyor seviniyorum bazen 1-2 saat boyunca agriyor. Kimyasal gebelik olabilirmi diye endiseleniyorum. Ozellikle sol kasigimda agri hissediyorum. 4 ve 5. Haftalarda kasik agrisi yasayan varmi? Bu durumu doktoruna danisanlar tavsiyelerini paylasabilir mi

Eklentiler

• 78F8CDD1-45BE-4C9A-BD28-6D754E260C54.webp
    78F8CDD1-45BE-4C9A-BD28-6D754E260C54.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 53
Evet canım ilk zamanlar gayet normal ama tabii ki yine de bilemeyiz sebebini. Keşke hemen gitmeye fırsatın olsaydı doktora ama sistem maalesef. Tebrikler

Tesekkurler canim. Gecen ay adetim 6 gun gecikmisti ve testte cok silik cizgi cikmisti ayni gun adet olmustum. Sanirim kimyasal gebelikti. Yine oyle olmasindan endiseleniyorum

Evet insallah 🙏🏻🙏🏻 Gecen ay gordugum cizgi hayalet gibiydi gormek icin isiga tutmak gerekiyodu. Bundaki ikinci cizgi cok net belirgin. Yinede belli olmaz . Beklemekten baska care yok. Bakalim 🤷🏻‍♀️

Merhaba arkadaslar henuz 3+3 ken gebeligimi idrar testinden silik bir sekilde ogrenmistim. Bu kadar erken ogrenmemin sebebi ovulasyon gunumun erken olmasindandi.
Suanda 4+2yim . Dun yaptigim gebelik testinde koyulasmisti ikinci cizgi. Henuz doktora gidemedim. Doktor randevuma 10 gun var yurtdisindayim diye burda sistem biraz farkli.

Suan beni endiselendiren kasik agrilarim. Bazen geciyor seviniyorum bazen 1-2 saat boyunca agriyor. Kimyasal gebelik olabilirmi diye endiseleniyorum. Ozellikle sol kasigimda agri hissediyorum. 4 ve 5. Haftalarda kasik agrisi yasayan varmi? Bu durumu doktoruna danisanlar tavsiyelerini paylasabilir mi
Hayirli olsun öncelikle .. ve evet cok normal kasık agrisi olmasi bendede cok olmustu ve sol tarafta agri vardi .. doktorumada sormustum cok normal dahada agrir demisti icinizi ferah tutun

Tamda o donemlerde agrir. Bn o agrilarla anladim hamilelik oldugunu . ve kotu haber hala agrilarm var biraz daha siddetli sekildd devm edyr 15 haftalgm. Agri hicbitmiyor malesef gerci onemli degilbebekler iyi olsn .

Öncelikle hayırlı olsun canım evet gayet normal ben 11 haftalık hamileyim benim bile oluyor arada ilk haftalarda karın bebeğe yer açıyor bizde gayet normal olarak bunu hissediyoruz aksine ben ağrım oldukça ilk haftalar sevinmiştim bebegım benimle diye

Hala yasiyorum. Doktorum cok normal rahim buyuyor demisti.

Olunabiliyor canım yerleşme kanamadifs olabilir doktor gittin mi

Haftaya pazartesi gidebilcem yurtdisindayim sistem cok yavas calisiyor burda :( yerlesme kanamasi sadece bi damla gelirmis bu yerlesme kanamasina benzemiyo. Normal adet gibi. Testte cok net cikmisti oysaki

Hayır canım ne bir damlası ben 11 haftalık hamileyim geçen hafta bir kanamam oldu kan rengi 2 tane hasta bezi battı ve yerleşme kanaması dedi sen şuanda yat dinlen doktor bana onu tavsiye etti ve ilaçlar yazdı

Cok sasirdim vallahi sizin durumunuza ben bi damladan fazla olmaz saniyodum. Bilemiyorum kafam cok karisti. Cok net cikmisti cunku gormussunuzdur resimde. kanamam olunca soka ugradim:(

Bence bisey olmamıştır brn olunca dedim bebegım gitti ama hastanede sukur kalp atisini duyduk sen yat dinlen ayağa kalkma sedece tuvalete git canım bence bebeğin iyidir bide kendini o kadar uzme bebek etkilenir iyi düşün iyi olsun

Birazdan direksiyon dersim var onu alip geldikten sonra uzanirim tum gun. Keske dediginiz gibi olsa. Bakalim hangisi cikacak adetmi oldum yoksa bebek iyi olmasina ragmen kanamam mi oluyor 🤷🏻‍♀️🙁

Back
X