• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4+0,4+1 hamile anneler bthcg kaç?

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah 😊 değer güzel artış miktarı daha önemli tabi ama değeriniz iyi. Sabredebilirim derseniz 6. haftalarda kalp atışı duyulabiliyor garanti olsun derseniz 7. hafta ama bekleyemem derseniz haftaya giderseniz karından rahat rahat bebiş görünür 😍

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah 😊 değer güzel artış miktarı daha önemli tabi ama değeriniz iyi. Sabredebilirim derseniz 6. haftalarda kalp atışı duyulabiliyor garanti olsun derseniz 7. hafta ama bekleyemem derseniz haftaya giderseniz karından rahat rahat bebiş görünür 😍
Amin sizdə insAllah sağ salım bebeğinize kavusasiz. Amin..🤲♥️

Amin Sağ salim bebeğinize kavusasiz insAllah. Təşəkkür ederim

benim de 4+1 de 580 çıkmıştı. keseyi gördük 1 hafta sonra şimdi kalp atışı için bekliyorum inşallah sorun çıkmaz

Benim ilk beta 73 çıkmıştı. 4 haftalık demişlerdi. Ben 1 hafta sonra tekrar kan verdim sonra 1 hafta daha bekledim 6+3 de bebeğin kalp atışını duyduk

Back